Creare magazin online

Star Wars The Old Republic

Star Wars The Old Republic este un joc MMORPG Free-to-play in care s-au investit cca. 135 de milioane de dolari.Acesta prezinta lupta purtata intre Imperiul Sith si Republica, un razboi ce dureaza de mai bine de douazeci de mii de ani.
Povestea jocului este foarte interesanta, fiecare caracter din cele opt avand propria poveste.Caracterele sunt in functie de partea alturi de care alegi sa lupti:a Imperiului sau a Republicii, pentru fiecare existand caractere specifice.
Optiunea Free-to-play ale acestui joc are anumite limitari, iar pentru a deveni un Subscriber costa in jur de 15 dolari, iar cu prima cumparare de Cartel Coins avansezi la statusul de Preferred care nu expira niciodata.Itemele in Cartel Coins sunt foarte folositoare si nu costa foarte mult, iar cu 5 dolari se pot cumpara 450.De asemenea pe parcursul jocului acestia se pot castiga prin completarea anumitor misiuni.
Povestea nu difera intre un Subscriber, Preferred Status si un Free-to-Play Status, diferentele intre acestea fiind o diferenta de numarul maxim de caractere ce pot fi create, rasele, care pot fi facute si de un cont Free, doar ca necesita sa faci anumite misiuni in joc, spatiul de stocare al itemelor s.a.
Acest joc are o multime de optiuni si-ti poate largi orizontul in lumea gaming-ului.Este considerat a fi asemanator jocului World of Warcraft, o versiune futuristica in care exista un nivel inalt de dezvoltare al tehnlogiei, iar singurul lucru “magic” din acest joc este Forta, care are doua parti: cea luminoasa(Light Side) si cea intunecata(Dark Side).
Forta poate fi folosita de cavalerul Jedi si consul, iar pentru partea intunecata a acesteia poti opta pentru alternativele celor doi: razboinicul Sith si inchizitor.Acestia se bazeaza pe lupta de aproape folosind mai mult sabiile laser.Pentru o lupta la departare se poate allege intre Trooper(clona) si Smuggler(contrabandist) in cazul in care esti de partea Republicii, iar pentru Imperiu Imperial Agent si Bounty Hunter(Vanator de recompense).
Pentru mai multe detalii puteti accesa blogul romaniaswtor.blogspot.com, un blog dedicate exclusive acestui joc.

Comments are closed