Creare magazin online

Vrei un tort la comandă delicios? Cofetăria Armonia îți stă la dispoziție

Cel mai așteptat moment al unei petreceri aniversare sau onomastice este desertul. Iar cu cât acesta arată mai spectaculos, iar aromele sunt combinate perfect, cu atât invitații și sărbătoriții vor fi mai încântați.  Cofetăria online Armonia este locul de unde puteți avea torturi la comandă în București delicioase și care să îmbine cele mai savuroase arome. Intrați pe pagina online a patiseriei și alegeți modelul de tort preferat.

Ciocolată, vanilie sau fructe de pădure?

La Armonia, tortul la comandă poate fi personalizat în funcție de propriile gusturi, dar și ale celor care urmează să guste din deliciosul preparat de patiserie. Astfel, puteți avea torturi la comandă în București cu aromele cele mai variate și după rețete din inima Franței. Preferatele clienților rămân spumele de ciocolată albă și neagră, dar și mousse-ul de fructe de pădure și de cappuccino.

De asemenea, modalitatea de ornare a torturilor la comandă în București vor încânta atât văzul, cât și simțul gustului, prin delicioasele macarons, siropuri sau batoane de ciocolată fină. Fie că le doriți pentru o zi de naștere, o petrecere aniversară la serviciu sau pentru a le face cadou, torturile de la Armonia promit a fi cele mai apetisante deserturi.

Contact torturi la comandă în București de la Armonia

Atunci când doriți să faceți un tort la comandă de la cofetăria Armonia, intrați pe pagina online a patiseriei și completați formularul de comandă sau sunați la numerele de telefon 021.324.40.20/ 0722.616.180. Cu Armonia, veți avea parte de deserturi care să vă încânte toate simțurile!

Comments are closed