Creare magazin online

36% Reducere la saltelele Memory Foam de la BellaNotte

In cazul in care va doriti o saltea de dormit Memory Foam trebuie sa stiti ca aceasta se va adapta perfect corpului dumneavoastra si va va oferi un confort sporit. BellaNotte ofera saltele de pat Memory Foam la cel mai bun pret din online.

De ce sunt saltelele Memory Foam ravnite de toti oamenii?

Fiind confectionate dintr-un material foarte special, saltelele Memory Foam au inceput sa fie foarte ravnite de toti oamenii, datorita faptului ca acestea ofera un confort foarte ridicat in ceea ce priveste relaxarea si somnul revirogrant si odihnitor. Veti gasi pe bellanotte.ro foarte multe modele de saltele de pat Memory Foam din care sigur veti gasi modelul potrivit, toate la o calitate superioara si la un pret de producator foarte bun.

Salteaua de dormit Memory Foam este recomandata datorita faptului ca ofera o multime de beneficii in comparatie cu toate celelalte saltele de dormit care se gasesc pe piata. Materialul special din care acesta este confectionat se adapteaza extraordinar de bine la forma corpului dumneavoastra. Coloana vertrebrala se va mentine in forma ei naturala, datorita faptului ca saltelele Memory Foam au capacitatea de a reduce punctele de presiune.

saltea memory foam

Cu ajutorul celulelor deschise din componenta sa, saltelele Memory Foam ajuta extraordinar la reglarea temperaturii si permit foarte bine circulatia aerului, iar acest lucru ajuta la eliminarea rapida si evaporarea umiditatii pe care corpul dumneavoastra o produce in mod natural pe perioada somnului.

Spuma din memorie din care saltelele Memory Foam de la BellaNotte sunt conceput au un material special, termosensibil si termoadaptabil, lucru care inseamna ca atunci cand corpul dumneavoastra transmite caldura catre saltea, aceasta incepe sa se adapteze foarte bine si incepe sa se lase in zonele in care corpul are o greutate mare. Aceasta propietate poate fi exemplificata printr-un simplu exemplu: atunci cand este o temperatura ridicata in camera, spuma cu memorie reactioneaza extrem de rapid aspura presiunii exercitate si asupra saltelei cu memorie pentru a o face mai moale. Cand temperatura este joasa, salteaua cu memorie va devenit mai tare si mult mai ferma.

Un alt lucru de luat in calcul, pe care il ofera saltelele Memory Foam de pe bellanotte.ro, este dat de calitatile hipoalergice pe care acestea le ofera. Acest model de saltea de pat nu favorizeaza sub nicio forma dezvoltarea bacteriilor si a microbilor care se pot dezvolta foarte usor cu ajutorul transpiratiei pe care corpul dumneavoastra o elimina in timpul noptii.

Calitatea excelenta de absortie a presiunii exercitate de corpul dumneaovastra pe care o au saltelele cu memorie, faciliteaza independenta fiecarei parti a corpului. Astfel, daca dormiti cu o persoana in acelasi pat, nu vei resimti deloc miscarile partenerului de somn si va veti putea odihni foarte bine.

Atunci cand alegeti o saltea cu memorie, trebuie sa aveti in vedere densitatea acesteia. O densitate care va ofera beneficiile de mai sus, se incadreaza intre 30-60 kg/mc. La BellaNotte gasiti saltele cu memorie cu o densitate medie de 50kg/mc. O densitate ridicata este egala cu o calitate mai buna si astfel, salteaua cu memorie va va oferi un confort mult mai ridicat si o relaxare mai buna.

Cele mai bune oferte la saltelele Memory Foam sunt doar la BellaNotte

In aceasta vara, pe site-ul magazinulului online de saltele de pat BellaNotte gasiti salteaua de pat Memory Foam Verona redusa cu 36%. BellaNotte este producator de saltele de pat de peste 10 ani de zile, producand saltele de pat la cea mai inalta calitate. Pentru a comanda puteti intra pe www.bellanotte.ro sau puteti suna la numerele de telefon 0740.043.744 / 0743.235.677.

 

Comments are closed