Creare magazin online

Modernizarea si Dezvoltarea Competentelor in Domeniul Antreprenoriatului Social

Proiectul SES EU pune accentul pe importanta dezvoltarii unei intreprinderi sociale. O intreprindere sociala este un model alternativ de organizatie, ce nu se focuseaza asupra profitului, precum o compa-nie traditionala, ci asupra imbunatatirii bunastarii umane si a mediului inconjurator. Scopul suprem al unei astfel de companii este de a obtine impact social, profiturile fiind reinvestite in companie, pentru a-si indeplini telurile.
In alte cuvinte, combina obiective economice cu obiective sociale, si are un impact de lunga durata asupra economiei si asupra vietilor oamenilor ce locuiesc in Uniunea Europeana.
Principala provocare a economiei sociale si a intreprinderilor sociale este aceea de a spori capacitatea de angajare a organizatiilor sociale. Tocmai de aceea, principalul scop al proiectului SES EU este acela de a sprijini angajabilitatea reprezentantilor grupurilor tinta, prin modernizarea si dezvoltarea com-petentelor in domeniul antreprenoriatului social, utilizand instrumente si metodologii de formare inovative.

Pentru mai multe informatii accesati http://www.ses-project.eu/ro

Comments are closed