Creare magazin online

5 avantaje cheie ale impermeabilizarii betonului

Hidroizolatia betonului este o parte esentiala a constructiei, in special in cazul cladirilor inalte. De fapt, integritatea structurii depinde partial de aplicarea corecta a impermeabilizarii. Daca este facuta prost, cladirea este susceptibila la deteriorarea apei, ceea ce prezinta un risc pentru proprietatea si sanatatea si siguranta celor din interior.

Respectarea tehnicilor de hidroizolatieadecvate va va ajuta sa evitati pericolele potentiale si sa va salvati proprietatea de deteriorarea apei. Acest lucru este valabil in special pentru locuintele sau intreprinderile care au mai multe niveluri, deoarece ar putea fi costisitor si periculos sa lase deteriorarea apei sa continue.

Hidroizolatie

Iata cele cinci avantaje principale ale hidroizolarii betonului:

Intareste structura

Impermeabilizarea betonului prelungeste durata de viata a cladirii dvs. limitand modalitatile prin care apa si umezeala pot intra prin tavan, pereti sau podea. Daca aceste zone sunt bine protejate de patrunderea apei, structura poate evita deteriorarea cum ar fi rugina, putrezirea, coroziunea si deteriorarea.

Previne mucegaiul

Impermeabilizarea betonului nu inseamna doar asigurarea integritatii structurii, ci si prevenirea problemelor de sanatate.

Acumularea umezelii in tavan si pereti determina cresterea ciupercii sau a mucegaiului. Aceste microorganisme pot provoca probleme grave de sanatate precum alergii, astm si un sistem imunitar slabit. Daca nu sunt tratate sau prevenite, pot aparea probleme critice.

Reduce costurile de intretinere

Impermeabilizarea betonului este o solutie eficienta din punct de vedere al costurilor pentru a economisi la reparatii costisitoare. Atunci cand cladirea dvs. este lipsita de daune in apa, va puteti astepta sa aveti mai putine probleme la intretinerea acesteia.

Deteriorarea apei poate afecta lucrari electrice, lucrari de vopsire, lucrari din lemn si obiecte de proprietate. Chiar si cea mai mica cantitate de apa care se scurge intr-o cladire poate acumula sau poate cauza fisurarea betonului, ceea ce poate duce cu usurinta la dezastre mai mari.

Ofera un mediu sanatos

Sistemele bune de impermeabilizare ajuta la crearea unei zone de locuit curate si a unui spatiu de lucru. Acesta protejeaza proprietatea, precum si oamenii din ea.

Apa este vitala pentru viata, dar existenta ei in zone nu ar trebui sa fie poate fi daunatoare. O cladire care este vulnerabila la deteriorarea apei este, de asemenea, vulnerabila la alte defecte, iar un accident poate avea efecte pe viata.

Creste valoarea proprietatii

Nimeni nu doreste o proprietate cu probleme de impermeabilizare. Sistemele de hidroizolatie din beton pot preveni deteriorarea structurala din scurgerea apei. Mentine aspectul estetic al cladirii si adauga valoare proprietatii tale.

Principiile cheie ale impermeabilizarii

1. Scoateti repede apa din cladire! Cu cat scoateti mai repede apa din cladire, cu atat sunt mai putine sanse ca aceasta sa se adune si sa se scurga in structura

2. 90% din patrunderea apei apare la jonctiuni critice. Sistemele de constructii din zilele noastre sunt complexe, iar multe sunt proprietati, ceea ce inseamna ca detaliile sunt elaborate de furnizor, nu de proiectantii de constructii. In acest mediu este esential pentru arhitect sau proiectanti de cladiri sa inteleaga aceste jonctiuni in detaliu pentru a preveni problemele.

3. Cand nu este o defectiune de proiectare, intruziunea apei apare in principal din cauza erorii de instalare. Acestea includ pregatirea necorespunzatoare a suprafetei, nerespectarea miscarilor termice ale structurii sau alte erori umane.

Comments are closed