Creare magazin online

5 idei creative de amenajări cu gazon sintetic

Va gândiți la o amenajare cu gazon sintetic? Știți deja că gazonul artificial este una dintre cele mai bune metode de conservare a apei, dar cum altfel puteți să îl utilizați? În articolul de astăzi împărtășim câteva moduri în care gazonul artificial poate fi instalat în alte moduri, atractive și benefice atât pentru tine cât și pentru casa ta. Iată câteva idei creative cu care puteți începe!

1. Gazon sintetic în interior
Poate că nu ai o grădină suficient de mare în spatele casei, și nu poți instala gazon sintetic să te poți bucura de el. Dar, ce zici dacă instalezi gazon sintetic în interior? E mult mai ușor decât credeai. În acest fel, puteți avea acces la el indiferent de vreme și va oferi incapei un aer aparte, fiind cu siguranță, un punct de atracție al casei.

2. Creați o grădină pe acoperiș ușor de întreținut
Nu ai o grădină? Nici o problemă. Dacă aveți acoperiș plat, îl puteți transforma într-o frumoasă grădină de acoperiș cu gazon artificial.
Tot ce ai nevoie este un gazon artificial care a fost tăiat la dimensiunea potrivită pentru acoperișul tău. Așezați-l pe acoperiș și apoi adăugați borduri dacă doriți. Apoi, puneți creativitatea la contribuție. Adăugați ghivece de plante în diferite forme și mărimi și utilizați plante care dau viață casei. Puteți chiar să adăugați o masă și scaune, pentru a vă bucura de o  adevarată terasă în aer liber. Puteți folosi grădina de pe acoperiș ori de câte ori doriți și nu veți mai fi nevoit să o coșiți. Este o modificare ușoară care vă poate aduce multă bucurie.

3. Acoperiți un perete cu gazon sintetic
Ai un perete ce trebuie redecorat? Simți că locuința ta este prea plictisitoare în acest moment? O puteți aduce la viață instalând gazon artificial pe unul sau mai mulți pereți.
Acesta este o muncă mai ușoara decât credeți că este. Tot ce trebuie să faceți este să măsurați peretele pe care doriți să-l acoperiți și apoi să tăiați gazon gazon artificial la dimensiunea potrivită. Apoi, va rămâne doar să aplicați gazonul pe perete. Veți avea nevoie de instrumentele de fixare corecte; cel mai bine este să întrebați la un magazin cele mai bune instrumente de lipit pentru acest tip de lipire.

Odată ce ați terminat, vă puteți bucura cu adevărat de o cameră “vie”, fără întreținere!

4. Ascundeți caracteristicile inestetice în aer liber
Toată lumea are lucruri în curtea lor, pe care vor să le ascundă – deșeuri, grămezi de compost, etc. Cu toate acestea, există o soluție. Este ușor să le acoperiți cu gazon artificial și să le îmbinați cu restul curții!

5. Utilizați gazon artificial pentru împrejmuirea piscinei
Dacă sunteți destul de norocoși să aveți o piscină în curtea din spate, este posibil să vă uitați la schimbarea circumstanțelor. Gazonul sintetic va arăta uimitor, și spre deosebire de alte opțiuni de amenajare nu prezintă un pericol de alunecare.
După cum puteți vedea, există tot felul de moduri în care puteți folosi gazonul artificial. Puteți încerca oricare dintre aceste idei sau puteți chiar să veniți cu propriile idei. Posibilitățile sunt nesfârșite.

Comments are closed