Creare magazin online

5 motive sa alegi banda cu LED

Tehnologia LED a revolutionat piata iluminatului ecologic. Avantajele cu care a venit aceasta noua tehnologie (care include becurile LED, Banda cu LED, panouri cu LED, lampi cu LED, etc.) au surclasat vechile metode de iluminat, indeosebi becurile economice, anuntate in urma cu cativa ani ca fiind la randul lor revolutionare.

Dispozitivele de iluminat cu LED sunt preferate de tot mai multi antreprenori pentru avantajele oferite, mai ales acolo unde consumul de energie electrica este mare, dar si in afacerile care trebuie sa asigure un confort sporit clientilor.

Banda cu LED este utilizata pe scara larga indeosebi in sectorul afacerilor cu restaurante, cafenele, cluburi de noapte sau baruri.

De ce prefera oamenii de afaceri banda cu LED, in locul vehilor tehnologii de iluminat? Iata 5 motive:

  1. Banda cu LED are o durata de viata mult mai mare

Banda cu LED are o durata de viata mult mai mare si, foarte important, spre deosebire de alte tehnologii de iluminat, aceasta nu se arde, mai degraba isi reduce in timp intensitatea.

Sursele de iluminat LED au o durata de viata de pana la sase ori mai mare fata de un un bec cu incandescenta. Benzile cu LED au o durata de viata de pana la 50.000 de ore. La o medie de functionare de zece ore pe zi, o banda cu LED ar putea functiona aproximativ 13 ani.

  1. Nu polueaza mediul inconjurator si nici nu pune in pericol sanatatea umana

Banda cu leduri nu contine mercur, spre deosebire de becurile economice care au in componenta intre 3 si 5 miligrame din aceasta substanta, considerata extrem de poluanta si pericolasa pentru sanatatea umana.

  1. Tehnologia LED lumineaza instant iar intensitatea luminii emanate de banda cu LED poate fi ajustata

Sursele de iluminat cu LED produc o lumina constanta din momentul in care sunt pornite si pana cand sunt oprite. Acest fapt este considerat un avantaj in fata celorlalte tehnologii de iluminat, indeosebi in fata becurilor economice, care au o usoara ezitare inainte ca acestea sa atinga nivelul maxim de iluminat. Mai mult, becurile cu LED sunt proiectate da functioneze impreuna cu dispozitive de reglare a luminii ambientale.

  1. Banda cu LED cu lumina rece nu emana caldura 

Pe timp de vara, cei mai multi evita sa foloseasca sursele de iluminat din cauza aportului pe care acestea le au la acumularea de caldura. Odata cu noua tehnologie LED, aceasta problema a disparut. Becurile LED cu lumina rece pot functiona oricand fara a-ti face griji ca acestea vor ridica temperatura in casa, pentru ca LED-urile nu emana caldura pentru ca, in primul rand, nu o produc.

  1. Raportul pret/consum este excelent

Desi in acest moment costul pe care il afiseaza banda cu LED poate fi in anumite situatii mai mare decat in cazul celorlalte tehnologii de iluminat, cel mai mare avantaj este consumul extrem de redus de energie. Astfel, intr-un timp relativ scurt, investitia se amortizeaza in costurile scazute la factura de electricitate.

Ciucu Gheorghe – Antreprenor Led-Eco.ro:

0729858188office@led-eco.ro

Comments are closed