Creare magazin online

5 sfaturi pentru alegerea fotografului perfect

Am petrecut foarte mult timp cu miri ajunși la noi în urma unor dezamăgiri, dar și cu părinți care își doreau la botez fotografii perfecte, pentru că nu le-au avut la nuntă. Așa ca am decis să creez un site care să inspire atât mirii, cât și fotografii. Click pe acest link dacă vrei să afli mai multe despre alegerea fotografului ideal, dar și despre tot ce înseamnă fotografie profesională de nuntă. 

Nu cred în informații secrete, nici că secretele meseriei ar trebui să rămână la noi. Cred, în schimb, în informarea corectă și completă a clienților, dar și a colegilor dornici să devină mai buni. Pentru că și „haita” noastră a evoluat datorită sfaturilor bune furnizate de alți profesioniști, am hotărât să ofer și eu 5 sfaturi pentru alegerea fotografului perfect. 

Mai repede nu înseamnă mai bine!

Ce înseamnă fotografie profesională de nuntă? Aș putea spune frumusețe, artă, emoție și profesionalism. Aș putea adăuga faptul că e necesar un echipament de cea mai bună calitate, fiindcă momentele speciale nu așteaptă lumina sau unghiul perfect. Însă pot spune cu mare siguranță că nu înseamnă grabă. Așadar nu cred că ar trebui să te grăbești când îți alegi fotograful.

E importantă și banca de rezerve!

E adevărat că fotograful ideal este la fel de special ca și evenimentul tău, dar asta nu înseamnă că nu e bine să nu ai o rezervă. Adevărații specialiști în fotografie profesională de nuntă sunt puțini, dar și ei sunt oameni. Oricând poate interveni ceva – de la un eveniment neprevăzut și până la o boală care va face munca imposibilă, așa că trebuie să ai un plan bine făcut, cu numărul altui fotograf pregătit în caz de forță majoră. 

Și pentru fotografi e importantă „banca de rezerve”, iar aici mă refer la echipament: de la o a doua cameră pregătită și până la cardurile de memorie.

Totul începe cu o listă!

Nu-mi plac de nicio culoare listele, tot așa cum nu sunt cel mai mare fan al tabelelor și pregătirilor. Dar chiar dacă și tu ești un adept al spontaneității și creativității, ca mine, trebuie să recunoști că nunțile sunt evenimente complicate și pot zăpăci pe oricine. Așadar, recomand să-ți pregătești o listă cu fotografiile pe care ți le dorești musai și să i-o dai fotografului ales. Chiar și un specialist în fotografie profesională de nuntă poate fi copleșit de cantitatea momentelor speciale!

Locație, locație, locație!

Acesta e cuvântul magic atunci când vine vorba de fotografie profesională de nuntă. Alege din timp acele locuri speciale, în care îți dorești să pozezi alături de persoana dragă. Fotograful va fi atent să-ți îndeplinească dorința și va avea timp să evalueze potențialul locului și să-ți recomande totul în așa fel încât să te poți bucura de fotografia perfectă.

Nu uita să te distrezi!

Am scris atâta despre fotografie profesională de nuntă, încât e posibil să uiți cel mai important lucru: e musai să te bucuri din plin de ziua nunții. Și să zâmbești din toată inima…

Comments are closed