Creare magazin online

7 greseli pe care le poti face atunci cand cumperi o plasa de insecte

plasa insecte

Exceptand iarna, insectele pot fi o pacoste pe tot parcursul anului, nu doar vara. Prin urmare plasele de insecte sunt foarte folositoare, mai ales plasele de insecte retractabile. Problema este ca atunci cand le achizitionezi exista pericolul sa nu iei in calcul toate aspectele acesteia si sa nu alegi modelul potrivit ceea ce inseamna ca nu vei primi protectia pe care ti-o doresti sau sa fie nevoie sa o inlocuiesti ulterior, platind mai mult decat ar fi cazul.

Lipsa informatiilor necesare

Plasele de insecte retractabile sunt un concept relativ nou si prin urmare multi nu stiu cate variante se pot gasi si ce probleme pot aparea daca vor cumpara modelul gresit. Deci, ca sa eviti acest lucru, trebuie sa te documentezi bine inainte sau sa consulti un specialist.

Cumpararea unei plase de insecte care nu este potrivita

La fel ca usile si ferestrele, plasele de insecte retractabile pot fi gasite intr-o gama variata. Unele sunt mai potrivite anumitor configuratii ale ferestrelor decat altele prin urmare, inainte sa dai banii din buzunar, asigura-te ca ai gasit modelul potrivit.

Achizitia plaselor de insecte pe care le poti monta singur

Pentru a-si micsora costurile, multe companii comercializeaza doar astfel de plase. Desi sunt mai ieftine si pe termen scurt ar putea fi avantajos, taierea si asamblarea unei plase astfel incat sa se potriveasca perfect este o operatiune dificila, deci daca nu esti un specialist in domeniu este posibil sa te coste mai mult pe termen lung.

Sa crezi ca sunt usor de instalat

O astfel de parere este cu siguranta asociata cu ce spuneam un pic mai sus. Desi in general pot fi usor de asamblat, de cele mai multe ori apar probleme cu instalarea cauzate in principal de deschizatura si nu de plasa in sine. De aceea este mai bine sa te lasi pe mana expertilor.

Presupunerea ca daca are dimensiunea potrivita se va potrivi oricarei usi sau ferestre

Intr-un cuvant: nu. O plasa de insecte se va potrivi doar anumitor usi sau ferestre. Deci ar fi mai bine sa dai un ban in plus dar sa te consulti cu un specialist in domeniu, care iti va da sfatul potrivit. Pe analkodoors.ro ai posibilitatea sa discuti cu un astfel de expert care te va ajuta cu siguranta sa faci alegerea corecta.

Sa uiti de mentenanta

Plasele de insecte retractabile, la fel ca oricare alt tip de plase de insecte, necesita o intretinere si o curatare periodica de praf sau mizerie. Daca se acumuleaza prea multa risti ca mecanismul de inchidere sa se defecteze. Deci este indicat sa iti rezervi putin timp sa o intretii macar o data pe an.

Sa o cumperi pentru un motiv gresit

Unii considera ca plasa de insecte retractabila este in acelasi timp o jaluzea sau un stor, dar nu este asa. Nu sunt proiectate pentru siguranta, pentru a opri lumina sau sa iti izoleze casa. Pentru toate acestea ai putea cumpara un rulou exterior cu plasa de insecte incorporata pe care il gasesti tot pe www.analkodoors.ro .

Daca poti depasi aceste greseli te vei bucura de o plasa de insecte care iti va da cu siguranta confortul pe care il meriti.

Comments are closed