Creare magazin online

8 lucruri interesante despre nasterea regala – cum vor proceda Meghan Markle si printul Harry?

In curand se apropie un eveniment deosebit important in familia regala din Anglia. Viitorul membru al familiei Sussex este asteptat de intreaga lume sa se nasca in aceasta primavara. Se anunta un botez la care vor participa doar membrii din familia regala, cu un meniu special, fotografi profesionisti, locatie excelenta, cabina foto si un program ce va distra invitatii. Poti afla mai jos 8 lucruri interesante despre obiceiuri la casa regala referitoare la nasterea lui Meghan Markle.

  1. Numele copilului

Acest lucru nu se va stii pana cand Megan Markle nu va naste, insa ea si printul Harry au o lista lunga de nume la care s-au gandit. Intre timp a fost poreclit Baby Sussex .

  1. Sexul copilului

Potrivit unui raport recent al lui Us Weekly, Markle si Printul Harry stiu sexul copilului lor, dar nu vor sa spuna publicului larg. Acestea fiind spuse, o sursa spune revistei ca Megan Markle i-a dezvaluit prietenilor ei din New York ca ar fi baiat. Traditia spune oricum ca in familia regala nu trebuie sa afli sexul copilului pana la nastere.

  1. Data nasterii

Copilul lui Megan si Harry se va naste aproximativ la sfarsitul lunii aprilie sau inceputul lunii mai, conform reporterilor care au auzit-o pe Markle sa spuna acest lucru pe data de 14 ianuarie cunoscutilor.

  1. Planul despre modalitatea nasterii

Desi se zvonea ca Markle voia sa nasca la domiciliu, s-ar putea sa nu mai fie cazul. Potrivit unor rapoarte recente, Markle va naste la Linda Wong din Spitalul St. Mary’s din Londra, unde cumnata ei Kate Middleton ar fi nascut toti cei trei copiii ai ei. Personalului de acolo i-a fost interzis sa isi ia liber in luna aprilie, ceea ce confirma acest lucru.

  1. Unde vor locui cu cel mic

Markle si Printul Harry se vor muta de la Palatul Kensington la Frogmore Cottage, care se afla la baza Castelului Windsor. Aici intentioneaza sa petreaca o perioada de timp dupa ce da nastere copilului.

  1. Renovari pentru copil

Revista Vanity Fair afirma ca Markle si Printul Harry vor infiinta o gradinita ecologica, neutra din punct de vedere al genului, care va fi echipata cu o camera de joaca si doua dormitoare – inclusiv una pentru mama lui Markle, Doria Ragland. Schema de culori este de culoare alb si gri si va include camere de ultima generatie, ferestre de securitate si un sistem stereo de ultima generatie. Ei vor putea controla totul de la telefoanele lor.

  1. Educatia copilului

Exista deja speculatii despre cum si unde va merge la scoala copilul. O sursa spune ca Ducele si Ducesa din Sussex s-au gandit la ACS Egham International School – care ofera un curriculum american si se afla in apropierea casei cuplului in Windsor.

  1. Nasii de botez

Pana cand nu va avea loc nasterea, nu se va stii in mod oficial care sunt nasii bebelusului de Sussex. Probabil vor fi persoane apropiate celor doi sau chiar verisori ori unchi si matusa.

Comments are closed