Creare magazin online

Acid hialuronic pentru frumusetea buzelor

Injectiile cu acid hialuronic se numesc injectii de frumusete. Cu ajutorul lor, cosmetologii dau pielii  tinerete, iar buzele primesc volum. Procedura cosmetica iti permite sa le dai buzelor cel mai frumos contur si sa le corectezi forma. Este una dintre cele mai populare si mai solicitate proceduri in randul femeilor de toate varstele. Tratamentul cu acid hialuronic este relativ sigur. Acest elixir al tineretii nu este un analog al siliconului, asa cum multi cred. De fapt, aceasta substanta este o polizaharida, care este produsa de corpul uman intr-un mod natural. Este o parte a tesuturilor, legata de apa din celule si spatiul intercelular. Rolul acestuia este de a mentine elasticitatea si tineretea pielii.

Acid hialuronic

Cu varsta, cantitatea de acid hialuronic scade. Productia acestei substante se poate realiza cu ajutorul unor proceduri speciale sau poate fi injectata. Acidul hialuronic se gaseste, de asemenea, in multe creme hidratante, care in general afecteaza numai straturile superioare ale pielii. Datorita faptului ca acidul este o substanta naturala pentru organism, nu poate fi considerata artificiala si nu provoaca alergii. Cat dureaza acidul hialuronic in buze? O sesiune este suficienta pentru sase luni. Daca se doreste, injectia se repeta. Incredinteaza-te pentru acest lucru, numai profesionistilor cosmetologi.

Injectarea hialuronica dureaza putin, de la 15 la 30 de minute. Rezultatele sunt imediat evidente. Medicamentul injectat nu se misca si nu migreaza. Dupa o sedinta de frumusete, nu este necesara reabilitarea. Injectia este potrivita pentru femeile cu varsta cuprinsa intre 17 si 60 de ani. Substanta introdusa se dizolva si se elimina din organism fara actiuni negative, iar contururile revin la starea lor anterioara. Utilizarea unui agent de intinerire si corectie nu lasa urme sau cicatrici. Injectarea repetata ofera un rezultat si mai lung. Anestezia locala te va ajuta sa obtii  rezultatelor dorite. Unele paciente sustin ca simt fiecare intepatura a acului, iar senzatia nu este prea placuta.

Aplicarea procedurii are o serie de contraindicatii. In cele mai multe cazuri, serviciul este absolut sigur, dar acidul hialuronic pe baza de material animal, este capabil sa provoace alergii. Prin urmare, este important sa alegeti un salon cu o reputatie impecabila pentru procedura, sa ti se precizeze cu ce fel de materiale lucreaza cosmetologul, si este important sa te interesezi de feedback si de recomandari. Dorinta de a fi perfecta uneori depaseste limitele rezonabile. In cautarea tendintelor, poti exagera cu injectii si sa nu observi ca buzele arata neobisnuit de mari. Este important sa te opresti la timp.

Pentru a face acest lucru, vei putea fi ajutata de opinia obiectiva a persoanelor in care ai incredere. Unii experti sustin ca acidul hialuronic da dependenta deoarece femeile vin din nou si din nou pentru o noua procedura. Faimoasa blonda Marilyn Monroe a observat ca fata si buzele ei capatau  un aspect frumos dupa tratamentul cu acid hialuronic. Desigur, proprietarele acestor buze,  atrag deseori atentia publicului masculin. Fiecare fata are motive si motivatii proprii pentru a se lasa pe mana unui cosmetolog. Unele doresc sa arate mai atragatoare si mai sexy, altele doresc evidentierea conturului, iar femeile de 50 de ani, doresc procedura de ridicare a colturilor, precum si de restabilire a culorii.

Comments are closed