Creare magazin online

Adevarate simboluri ale frumusetii feminine – Iata ce vedete au ales sa apeleze la epilarea definitiva!

Pilozitatea nedorita si parul inestetic de pe corp este una dintre principalele probleme ale tuturor starletelor si personalitatilor TV. Actrite, fotomodele si personalitati impresionante si-au creat in jurul lor adevarate crize de imagine ajungand pe scena si lasand sa se vada urme ale neingrijirii acestui aspect. Asadar, epiarea nu mai este doar un moft, ci o adevarata necesitate, in cazul vedetelor mai ales.

Printre cele mai frumoase femei, adevarate simboluri ale frumusetii feminine care nu ascund faptul ca au ales sa scape de parul nedorit prin epilarea definitiva cu laser se afla si Jennifer Lopez sau chiar Christina Aguillera.

Jennifer Lopez s-a folosit de epilarea definitiva pentru a scapa de parul de pe brate si de puful din zona tamplelor

Destul de deranjant pentru multa lume, parul de pe brate este o adevarata problema pentru unele femei. Si Jennifer Lopez a avut aceasta problema, declarand ca avea fire de par extrem de lungi pe mana si acestea ii creau o imagine inestetica.

Astfel s-a hotarat sa scape de ele folosind cea mai moderna si rapida modalitate de epilare: epilarea definitiva. Ea s-a folosit ca si Selena Gomez, de altfel, de tehnologia IPL – bazata pe lumina intens pulsata.

Insa nu doar astfel de metode exista pe piata. La momentul actual tehnologiile laser pentru epilare sunt extrem de diverse.

Spre exemplu, poti alege intre epilarea cu laser diode ca o alternativa la IPL.

La aceleasi tehnologii ale epilarii cu laser a apelat si Christina Aguillera

Cantareata americana a apelat la epilarea intr-o clinica de specialitate cu ajutorul tehnologiei IPL, pentru a scapa de parul din zona picioarelor si de pe brate. Insa a folosit in trecut aceasta tehnologie si pentru diverse alte zone.

Ea nu este singura care a folosit tehnologia de epilare bazata pe lumina intens pulsata. Printre alte vedete care au apelat la acest serviciu al clinicilor de infrumusetare se enumera si: Eva Mendes, Teri Hatcher sau Victoria Beckham. Cea din urma a apelat la aceasta tehnologie dupa ani intregi in care s-a folosit de epilatul cu ceara. Insa odata ce a descoperit avantajele tehnologiei de epilare definitiva cu laser, nu s-a mai putut intoarce la clasicele tratamente dureroase si mult mai ineficiente.

Ce vedete din Romania au apelat la epilarea cu laser?

Tratamentele de epilare definitiva cu laser sunt extrem de cunoscute si in Romania. Una dintre vedetele care au avut placerea sa apeleze la astfel de tratamente chiar pentru zona intima a fost Dj Wanda.

De asemenea, pentru epilarea picioarelor si a bratelor au apelat la epilarea cu laser si vedete precum: Claudia Pavel, Ruby, Andreea Antonescu sau Monica Anghel.

Toate aceste persoane s-au bucurat deja de avantajele epilarii definitive, acest tratament lasandu-le pielea fina si catifelata si ajutandu-le sa scape de parul nedorit si inestetic in cel mai scurt timp. Tu ti-ai dorit vreodata sa incerci acest tip de tratament estetic?

Comments are closed