Creare magazin online

Afla tot ce trebuie sa stii despre medicina muncii la Romgermed!

Ce presupune aceasta?

Cand lucrati intr-un anumit loc, cel mai folositor serviciu la care puteti apela este cel de medicina muncii. Acesta poate veni in ajutorul dumneavoastra atunci cand aveti o anumita problema medicala si este nevoie sa apelati la una dintre specialitatile medicale oferite. In cele mai multe dintre cazuri controlul medical va fi fara cost, doar anumite interventii necesitand o anumita taxa.
Indiferent ca lucrezi pe un santier sau la birou, mereu vor exista riscuri pentru sanatatea ta pe care le poti intotdeauna suprima. Acest lucru poate sa fie facut foarte simplu daca ai abonament la un cabinet de medicina muncii din Bucuresti. Aici medicii te vor putea ajuta intotdeauna indiferent de problema medicala cu care te confrunti. Indiferent ca ai nevoie de un medic oftalmolog, un dermatolog sau psiholog, medicii specialisti sunt aici pentru tine.

medicina muncii

Cand este necesar sa obtii medicina muncii?

Medicina muncii este un serviciu esential pentru orice angajat. Acest lucru datorita faptului ca in cadrul oricarui loc de munca exista anumite riscuri de accidentare, si doar un medic bine pregatit poate sa se ocupe corespunzator de genul acesta de probleme. Astfel ca pe langa analizele initiale ce trebuie facute inainte de inceperea activitatii intr-un anumit loc, medicul de la medicina muncii din cadrul RomGerMed se va ocupa si de diagnosticarea angajatiilor in cazul in care acestia se prezinta cu anumite probleme medicale. Iar mai apoi in functie de acel diagnostic medicul va va oferi un plan de tratament.
In cazul in care se intample ca un anumit angajat sa sufere un accident la locul de munca, acesta va avea oportunitatea sa apeleze la reabilitarea profesionala sau reorientarea profesionala.

Angajatul unei firme va avea posibilitatea sa fie mereu tinut la current cu privire la starea de sanatatea angajatiilor sai. In acest mod numarul absentelor nejustificate se vor reduce foarte mult.

Angajatii care dispun de acest serviciu sunt mult mai motivate la locul de munca.

La Clinica Romgermed ai posibilitatea de a alege sa iti faci un set de analize de medicina muncii.

Aceste analize de medicina muncii va sunt necesare in momentul in care va doriti sa va angajati intr-un anumit loc. De asemenea, ele va vor indica daca sunteti apt sau nu sa lucrati intr-un anumit loc sau pe un anumit post. Trebuie sa le luati foarte in serios, caci pe primul loc trebuie sa vina sanatatea, indiferent de circumstante. La Clinica Romgermed vei lucra intotdeauna cu specialistii din domeniu, astfel ca poti veni cu cea mai mare increre.

Comments are closed