Creare magazin online

AFROdisiacele si rolul lor intr-o relatie

AFROdisiacele si rolul lor intr-o relatie

AFROdisiacele

Placerea: si daca ai incerca un afrodisiac? Sunt alimente si substante care trezesc dorintele si placerea, iar altele care actioneaza ca un calau…

Pentru a le descoperi, cititi cu atentie

Nu exista nici o substanta miraculoasa, orice ar spune tehnicile noastre. Anumite alimente insa pot da un mic impuls sexualitatii.

Ciocolata si cafeaua deschid apetitul

Sunt 2 substante excitante si atunci cand le consumam, corpul nostru secreta endorfina care este hormonul placerii. Aceste substante sunt prin ele insele o sursa de placere, iar placerea gustului invita Ia alte placeri si dorinte…

Vinul care inveseleste

Te poate face euforic. Veselia provocata de yin este ca un cutit cu 2 taisuri: daca vinul nu este baut cu cumpatare, obtii exact efectul contrar; vei cadea lat si in locul mangaierilor vei cadea prada sforaielilor.

Condimentele, 37°2 dimineata

Te cuprind „caldurile” cand le mananci, insa nu li s-a dovedit nici o putere afrodisiaca. Probabil ca reputatia acestora le vine din faptul ca atunci cand te incalzesti te dezbraci mai usor!

Ghimberul sau viagra orientaia

Ghimberul are calitati vaso-dilatatoare fapt care face sa fie recomandat prin traditie barbatilor, pentru facilitarea circulatiei sangvine.

Totusi, fereste-te sa-i pregatesti partenerului tau salate numai din ghimbir: it poti pune Ia pat… Aceasta se va datora crampelor provocate de aceasta planta mancata in exces.

Ginseng-ul si fructele de mare, elixirul dragostei si al Iongevitatii

Oligo-elementele continute de aceste substante au efecte extraordinare care contribuie Ia tonusul general.

Trufele si vanilia, parfum exotic

Mirosul joaca un rol foarte important in stimularea sexuala pentru ca el trezeste celelalte simturi: trufele au un miros de mosc foarte masculin, iar vanilia raspandeste un parfum cald foarte potrivit pentru hainele de blana si care invita la mangaieri.

Alcoolul:

Alcoolul te adoarme; el nu-ti trezeste absolut deloc simturile daca bei mai mutt de un pahar. Mai mutt, consumat in mod regulat, alcoolul diminueaza vitalitatea spermatozoizilor.

Medicamentele:

Multe medicamente curente (recomandate mai ales impotriva racelilor) provoaca o usoara somnolenta… asa ca citeste cu atentie prospectul. Cand esti avertizat sa nu it folosesti daca faci parte din categoria „conducatoritor de vechicule periculoase”, nu il fotosi nici cand vrei sa-ti conduci alesul in pat…

Pesticidele:

Slabesc activitatea spermatozoizilor si se pare ca ar cauza sterilitatea masculina. Spala bine fructele si legumele inainte de a le consuma si alege-le pe cele crescute cu ingrasaminte naturale!Alege sa cumperi fructe si legume romanesti nu importate de peste mari si tari

Comments are closed