Creare magazin online

Ai Iphone XS? Guardo.shop ţi-a ales peste 3000 cele mai cool huse XS.

Compania Apple a adus pe piaţă unul dintre cele mai sofisticate gadget-uri, şi anume Iphone XS. Fiind un telefon revoluţionar, cu un design fin, portalul Guardo.shop îţi oferă peste 3000 de huse XS potrivite stilului şi personalităţii tale, la preţul de 39,99 lei. Husele de iPhone XS şi XS Max conţin silicon TPU de 0.5mm, cu mare rezistenţă la accidente, precum acele zgârieturi de neiertat şi monstruoasele căzături pe podea. Guardo.shop te pune să fii de acum în trend cu noile huse XS şi XS Max, cu print-uri din natură, floră, faună şi noţiuni abstracte. 

De pe Gurado.shop îţi poţi achiziţiona husele XS şi XS Max la preţul de 39,99 lei

Pentru iubitorii de simplu, Guardo.shop pune la dispoziţie şi husa 360 grade iphone XS Max Transparent la preţul de 23 de lei. Peste 3000 de huse XS colorate, amuzante, sarcastice, trendy, pentru prinţi şi pentru prinţese, pentru rockeri şi hippioate, pentru tristul din mijlocul găştii, pentru fata care citeşte pe bancă, pentru utilizatorul de Iphone XS, în general. Pentru tine e Guardo.shop, un cunoscut portal de vânzări din România, care dispune şi de alte produse necesare nevoilor tale, cum ar fi foliile de protecție, accesoriile de telefon, ghiozdanele şi rucsacurile. 

Husele XS şi XS Max, 14 zile de retur gratuit 

Plata comenzii se poate face online cu card bancar prin Paypal (Visa/Visa Electron/Maestro/Mastercard). Gurado.shop s-a hotărât să dea 14 de zile de retur gratuit pentru a decide dacă articolul este pe gustul tău. Totodată, portalul se va asigura că se va returna suma de bani a oricăror produse de pe guardo.shop, cu condiţia ca produsele să aibă aceeaşi stare inatactă înainte de returnare. 

Huse personalizate cu fotografia preferată, numai cu Guardo.shop 

Încă un lucru important: dacă vrei ca husa ta de Iphone XS să aibă imprimată poza preferată de la petrecere, o amintire cu familia sau o fotografie cute luată de pe net, Guardo.shop poate rezolva situaţia în care te afli, personalizându-ţi husa aşa cum ai nevoie. Tot ce trebuie să faci este să trimiţi un e-mail la operational@thewolfinternational.org, cu titlul Husă personalizată, iar specialiştii te vor contacta imediat. Succes! 

Cum cele mai multe produse se regăsesc cu mesajul SOLD OUT, profită de numărul de huse XS care au mai rămas pentru Iphone-ul tău îndrăgit. Fă-ţi pe plac şi fii în trend cu husele XS şi XS Max de la unul dintre cele mai mari site-uri de produse, Guardo.shop. 

Comments are closed