Creare magazin online

Ai nevoie de mobilier nou? Ce alegi: clasic sau modern

Pentru fiecare, casa este locul cu o atmosferă unică de relaxare și pace care reprezintă într-o oarecare măsură individualitatea fiecăruia, exprimată prin design și stil.

Echipa de profesioniști a unui magazin de mobilă Chișinău, mai exact Mobilier.md este mereu alături de tine cu sfaturi, dar și cu o gamă variată de mobilier pentru orice tip de preferințe.

De aceea vom vorbi despre stilul clasic și modern, și care sunt motivele pentru a le alege:

Despre stilul clasic și mobila clasică se știe că se impun ca fiind cele care se adaptează oricărui ambient. Acesta se bazează pe un design cu simetrii perfecte și linii bine definite. Acesta și-a păstrat popularitatea până în zilele noastre, datorită rafinamentului și eleganței pe care le impune.

De ce ai alege mobilier clasic?

  • Piesele de mobilier clasic rămân de actualitate, fiind alegerea perfectă tocmai datorită capacității de a îmbina simțul practic și frumosul.
  • Rafinate și elegante, piesele de mobilier clasice se impun datorită faptului că sunt confecționate din lemn masiv, care permite sculparea și ornamentarea minuțioasă a acestora.
  • Cu o formă sculpturală și ornamentat atent, un mobilier în stil clasic oferă o personalitate pronunțată spațiului.
  • Materialele folosite într-un stil clasic sunt naturale, în culori neutre și odihnitoare.

De ce ai alege mobilier modern?

  • Adesea putem observa cum tot mai multe persoane optează pentru stilul modern de mobilă și design. Acesta devine preferatul majorității tocmai datorită minimalismului.
  • Liniile drepte, minimul de accesorii și predominanța a una sau două culori oferă un aer de libertate încăperii.
  • Minimalismul este perfecțiune! În locul liniilor clar evidențiate, stilul modern este reprezentat de o geometrie neutră, minim de accesorii, culori sobre și o țesătură neutră, lipsită de decorațiuni.
  • Stilul modern pentru mobilier și design a devenit alegerea majorității și datorită faptului că este foarte practic și nu necesită o îngrijire exagerată.

În final, nu trebuie totuși să uităm că oricare ar fi alegerea pe care o facem, casa rămâne locul unde ne simțim liberi, locul în care devenim noi înșine.

 

Comments are closed