Creare magazin online

Ai spațiu limitat pe hard disk? Află care sunt avantajele unui web hosting în România?

Dacă ai o afacere lansată în Online, află că este obligatoriu să ai un hosting web de calitate. Serviciile de hosting în România se bucură de o popularitate tot mai mare printre afacerile care se lansează în online și doresc să aibă site-uri de calitate. În plus, un hard disk limitat nu mai e o variantă optimă dacă intenționezi să-ți extinzi site-ul.

Un serviciu calitativ de găzduire web poate juca un rol important în creșterea companiei, oferind rezultate incredibile.

Cel mai mare avantaj al serviciilor de hosting web este stabilitatea site-ului pe care ți-o oferă specialiștii din domeniu, și anume o perioadă stabilă de funcționalitate a website-ului cu posibilitatea de restaurare rapidă în cazuri de cădere a serverului.

Îți prezentăm câteva beneficii pe care le vei obține dacă apelezi la servicii de web hosting profesional.

Totuși, mai sunt încă 3 avantaje pe care trebuie să le știi când nu te poți decide în privința serviciilor de hosting.

web hosting romania

1. Fiabilitate

În prezent, există mulți furnizori de găzduire web. Prin urmare, este dificil să alegi cel mai bun dintre ei. Desigur, poți opta pentru servicii de proastă calitate la prețuri mai mult decât accesibile prestate de o companie de găzduire web fără experiență. Trebuie să ții minte că o companie ce lucrează cu puțini bani, angajează și specialiști cu puțină experiență.

Acest lucru înseamnă că aceste servicii nu sunt destul de fiabile și pot fi ușor ”sparte”, deoarece nu oferă nicio măsură de securitate de calitate. Cu siguranță poți salva câțiva dolari pe acest tip de web hosting, dar nu merită să investești într-o găzduire ieftină, deoarece ar putea afecta considerabil performanța site-ului tău.

Prin urmare, îți recomandăm să mergi pe varianta unui web hosting profesional, acesta fiind o opțiune mult mai bună pentru nevoile afacerii tale.

hosting romania

2. Asistență tehnică 24/7

Multe start-up-uri subestimează importanța asistenței tehnice pentru site-ul său, dar este un aspect esențial care nu ar trebui ignorat. Chiar și o mică problemă tehnică îți poate scoate site-ul din funcțiune pentru o perioadă mai lungă din cauza lipsei de asistență adecvată pentru soluționarea acesteia.

S-ar putea să pierzi un volum foarte mare de trafic, iar acesta să ducă la pierderi în venituri. Pe de altă parte, cu găzduire web profesionistă, beneficiezi de asistența tehnică din partea specialiștilor care îți vor rezolva rapid problemele. Atunci vei fi 100% sigur că site-ul tău are un Uptime de calitate.

 

3. Spațiu nelimitat

Când alegi servicii gratuite de găzduire web, de regulă, obții un spațiu fix alocat, cu o mulțime de limitări. Acestea creează o serie de probleme tehnice cu site-ul ce pot influența negativ imaginea brandului tău în rândul clienților.

Cu web hosting profesional la preț rezonabil, vei obține opțiunea de a alege orice cantitate de spațiu de stocare pentru nevoile proiectului tău online, tariful lunar fiind necontorizat.

gazduire web ro

Dacă ești în căutarea unui furnizor de servicii de web hosting în România, atunci e timpul să apelezi la echipa MegaHost care îți oferă pachete de găzduire web la cele mai avantajoase prețuri de pe piață. Cu o experiență de peste 15 ani, MegaHost îți pune la dispoziție cele mai diverse și sigure servicii hosting pentru site-ul tău: servere dedicate, VPS servere și înregistrare de domeniu. Specialiștii cunosc cât de important e un client informat, de aceea obții și un suport tehnic profesional 24 de ore din 24. Mai stai pe gânduri? Sună acum la 0733 377 977 sau 0723 011 211 și asigură stabilitate pentru site-ul tău.

 

 

 

 

 

Comments are closed