Creare magazin online

Alege cartuse pentru imprimanta Canon la cel mai bun pret

Majoritatea lucrurilor functioneaza si se armonizeaza cel mai bine impreuna. Prin urmare, utilizand cartuse pentru imprimanta Canon impreuna cu un cartus imprimanta ink si hartie foto, vei beneficia de performante optime si calitate superioara pentru toate documentele imprimate.

Pentru imprimari de calitate, ultra rezistente si in nuante intense, producatorul Canon recomanda utilizarea de cartuse pentru imprimanta Canon.

Aceste produse sunt special concepute pentru a oferi fiabilitate si calitate la standardele cele mai inalte.

cartuse pentru imprimanta canon

Afla de ce mereu originalitatea este mai presus

Pastreaza calitatea fiecarei pagini printate folosind intotdeauna doar produse originale.

Consumabilele originale garanteaza calitatea superioara a printurilor. Ele contin toate elementele esentiale printarii. Atunci cand decizi sa inlocuiesti tonerul cu unul original, e ca si cum ai avea o imprimanta/multifunctionala noua.

Siguranta calitatii

Fabricarea si asamblarea tonerelor este un proces complex care antreneaza sute de mecanisme. Totusi, CANON a dezvoltat un sistem de productie automatizat care foloseste tehnologii de productie de ultima generatie pentru crearea tonerelor la calitatea pe care clientii o asteapta.

Evita liniile nedorite

Drum-ul fotosenzitiv este unul dintre cele mai sensibile componente din imprimanta. Desigur, cartuse pentru imprimanta CANON asigura ca tonerul nu se acumuleaza pe drum evitand astfel liniile nedorite, blurate si fundalurile gri. Drum-ul original garanteaza functionarea impecabila a unitatii si rezultate de exceptie.

Un spatiu de lucru mai curat

Tehnologia de productie asigura emisii reduse si protejeaza mediul. Aceasta tehnologie nu este daunatoare sanatatii omului sau mediului. Cartusul este mai compact datorita numarului redus de componente. Totodata, acestea originale nu sunt daunatoare mediului inconjurator. Asta inseamna ca nu necesita tratament special sau procesare. Fa-ti si tu partea in acest proces: Recicleaza.

Cum sa recunosti consumabilele originale CANON?

Atunci cand cumperi cartuse pentru imprimanta CANON cauta holograma specifica care-si schimba culoarea si logo-ul “Genuine” pe exteriorul ambalajului. Doar atunci poti fi sigur ca vei avea cea mai mare calitate a printuri de la imprimanta ta. Daca descoperi pe ambalaj fraza “a se folosi in produse CANON” nu inseamna neaparat ca este un consumabil original.

Cu produsele originale ai siguranta ca fiecare dintre ele iti vor oferi aceeasi performanta exceptionala.

Alege acum din gama de cartuse pentru imprimanta Canon disponibile pe DPAP

Garantat, cel mai bun pret, cu livrare gratis, a doua zi, si posibilitate de retur in 30 de zile.

Comments are closed