Creare magazin online

Alege cea mai rapidă metodă de a-ti creste afacerea, promovarea social media

Orice afacere are nevoie de promovare fie ca vorbim despre un magazin mic sau despre un site ce ofera servicii bancare, fara reclama eficienta profitul companiei nu ar creste. Promovarea plătită nu inseamna doar publicarea unor reclame pe diferite site-uri, acesta nu iti v-a aduce poate niciodată clienti la care speri, iar daca si platesti pentru acele reclame s-ar putea sa te trezesti ca o parte considerabila de bani din bugetul tau lipseste si nu se vede nici-un rezultat.

Daca ai incercat sa te promovezi singur si ai dat gres, compania Fortin vine in ajutorul tau cu servicii profesionale, acestia iti v-or creste afacerea aducandu-ti clientii prin promovarea social media, cea mai simpla cale de a ajunge in timp scurt la cat mai multe persoane. Probabil si tu folosesti macar o retea de socializare si stii cat de multi oameni folosesc acest mod de a se conecta unii cu altii .

Facebook , Intagram, Twitter, retele sociale ce ne conecteaza cu cei din jur

Facebook are aproximativ 2 milioane de utilizatori iar in fiecare secunda alte 5 profiluri sunt create. Utilizatorii folosesc platforma pentru a se conecta cu prietenii virtuali prin postari, reactii comentarii, distribuitori, like-uri. Like-ul arata aprecierea ta fata de o postare, postarile cu un numar foarte mare de like-uri sunt afisate si mai multor utilizatori. Facebook functioneaza pe baza unei functii care face ca fiecare postare sa ajunga la persoane interesate de ea pentru ca aceasta sa primească cat mai multe reactii. Probabil ca ai observat ca daca iti cauti mobila noua pentru casa pe Google, apoi facebook iti arata reclamele unor firme care vand mobila. Intagram este o franciza a facebook, folosita mai mult pentru poze si live video, aceasta a adunat deja 600 milioane de utilizatori iar numarul creste.

Promovarea pe care ti-o ofera Fortin Agency pe rețelele sociale

Specialisti companiei lucreaza pe baza unui plan bine stabilit pentru a aduce cat mai multi utilizatori atat spre pagina ta de facebook cat si spre website-ul afacerii. Folosindu-se de functii speciale cum ar fi Facebook insights, panoul de raportare statistica pentru facebook, compania analizeaza succesul companiilor de comunicare in timp real pentru a descoperi care este cea mai eficienta. Cu ajutorul unei „investigații” a persoanelor care reactioneaza cu pagina de facebook promovata, compania se foloseste de ceea ce le place acestora pentru a crea postari de care utilizatorii sa fie interesati si sa reacționeze pozitiv.

Promovarea unei pagini de facebook are nevoie de o strategie bine pusa la punct si de o echipă bine informata in acest domeniu care sa știe exact tot ce presupune promovarea pe facebook precum si secretele unei promovari mai eficiente. Tocmai de aceea, agentia Fortin vine in ajutorul tau pentru a putea sa reușești cat mai repede in afacerea pe care o conduci si pentru ca cifra ta de afaceri sa creasca asa cum te astepti in urma metodei de promovare social media stabilita de agentia Fortin.

Date de contact

Alexandru Harbuzaru, Social Media Manager

+40725367846

alexandru@fortin.agency

Comments are closed