Creare magazin online

Alege Early booking in Turcia cu Travel Idea

De multe ori un tur Romania- Turcia poate fi cumparat mai ieftin daca il rezervi in avans cu trei luni sau mai mult de pe Early Booking Turcia. Rezervarea anticipata garanteaza si disponibilitatea la hotelul care iti place. Tipul hotelului poate fi pe malul marii, pentru o vacanta relaxanta.

Spre exemplu, hotelul Lara Hadrianus de 3 stele este situat in satul Lara, langa Antalya, la 10 minute de mers pe jos de plaja publica cu nisip, iar fata de plaja privata, la 40 de minute de mers pe jos. Exista o naveta gratuita catre plaja de 2 ori pe zi. Umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt gratuite, iar prosoape de plaja sunt platite. In apropiere de hotel se afla un centru comercial, un supermarket si multe magazine, cafenele si baruri. Hotelul este format dintr-un teritoriu compact, trei cladiri de 7 etaje, o piscina cu tobogan, un restaurant, un bar, o sauna, un hammam, o sala de masaj, biliard, o discoteca si un magazin. In general, oaspetii hotelurilor din Antalya, Kusadasi, Alanya, Bodrum sau Marmaris beneficiaza de camere confortabile, mancare delicioasa si personal prietenos. 

Pentru rezervari, apasa aici!

Facilitati hoteluri

Exista personal vorbitor de  limba  romana, ascensor, camere pentru nefumatori. In camera ai toate facilitatile, cum ar fi, TV, frigider, majoritatea hotelurilor avand camera cu  balcon,  uscator de par,  aer conditionat,  telefon etc. Pentru distractie si divertisment exista spatii Disco / Nightclub  divertisment  sauna  hammam, masaj de biliard  si multe alte jocuri. De asemenea, majoritatea locurilor de cazare din Antalya, Kusadasi, Alanya, Bodrum sau Marmaris dispun de piscina in aer liber, tobogane de apa si multe alte distractii. Parcarea in general este gratuita. Daca esti o fire romantica poti astepta apusul de soare de pe mal sau de pe ponton/dig.  Plaja publica  este acoperita cu nisip, avand amplasate sezlonguri, umbrele, terase, locuri de distractie. Pentru copii exista piscine si locuri de joaca cu animatori. 

Early Booking Turcia – Alanya

Early booking Turcia

Spre exemplu, prin Early Booking Turcia poti opta pentru Artemis Princess, care este un hotel cotat la 4 stele si este situat la marginea orasului Alanya, la 5 minute de mers pe jos de plaja privata de 50 de metri si plaja cu pietricele. Umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt platite, cu aproximativ 1 dolar pe zi, fara prosoape de plaja. In apropierea hotelului se gasesc numeroase magazine, cafenele si baruri. Hotelul este format dintr-un teritoriu compact, doua cladiri de 5 etaje, o piscina, un restaurant, un snack bar, un bar, un hammam, o sauna, o sala de masaj, o sala de sport, o sala de conferinte, biliard si inchirieri de biciclete. Oaspetii hotelului vor descoperi camere confortabile, mancare delicioasa si o plaja curata.

Facilitati hoteluri

Internetul este gratuit cu wi-fi la receptie  si wi-fi in camere. Taxa se percepe pentru internet cafe. In programul de divertisment sunt incluse animatie de seara  disco/club de noapte, hammam. Pentru sauna, masaj si biliard se percep taxe.  In hoteluri exista camere pentru nefumatori,  ascensor, personal prietenos. Pentru fumatori, fumatul este permis in zonele desemnate  si de asemenea, exista camere pentru persoanele cu dizabilitati  inchirieri masini  seifuri. Pe plaja ai acces la mare de pe mal. Plajele private sunt acoperite cu nisip si pietris si fiecare plaja private dispune si de cate o plaja publica. 

Comments are closed