Creare magazin online

Alege hamuri si marsupii pentru bebelusi pe ShopAlert

Hamuri, marsupii si produse pentru bebelusi pe ShopAlertDaca bebelusul tau este inca foarte micut si vrei sa il plimbi aproape de tine, cu siguranta trebuie sa alegi alta varianta in locul clasicului carucior. De aceea, in ultima perioada, hamurile si marsupiile au fost preferate de parintii grijulii. Tinerii parinti pot cumpara hamuri pentru bebelusi lor de la magazinele online partenere ShopAlert, platforma online dedicata acelor cumparatori care nu au suficient timp pentru a colinda magazinele sau pentru a cauta pe internet prin multitudinea de site-uri specializate in comercializarea de produse de bebelusi.

Produsele din gama de hamurilor pentru copii se vand la preturi care incep in jurul sumei de 23 lei si pot ajunge pana la 102 lei, pretul unui ham de siguranta pentru piept marca LittleLife, foarte util pentru perioada in care copilul incearca sa mearga. Acestea sunt foarte usor de utilizat, avand sistemele de inchidere si reglate situate pe partea din spate. Partea din spate a acestora este prevazuta, pe partea dorsala, cu materiale moi care ofera confortul copiilor in timpul plimbarii.

 

Marsupii pentru bebelusi si numeroase produse din aceasta gama pe ShopAlert

Pornite din aceeasi nevoie de a ne simti bebelusul aproape in timpul plimbarii, marsupiile sunt si ele la mare cautare. Si in acest caz, acest site este de foarte mare ajutor, ShopAlert promovand peste 300 de produse din gama de marsupii pentru bebelusi, una dintre cele mai mari oferte online de la noi din tara. Preturile acestora incep in jurul sumei de 30 lei, putand ajunge chiar la 775 lei, pentru marsupiile de calitate, produse de marca Ergobaby. Aceste accesorii de transport al bebelusilor asigura confortul celor mici si ofera posibilitatea de a fi utilizate in 4 feluri diferite. Astfel, veti putea tine copilasul in fata, spre interior sau exterior, sau in spate.

Numeroase produse de bebelusi pot fi gasite in cadrul acestei sectiuni a site-ului ShopAlert, cum ar fi cazul unor marsupii marca Isara, cu sistem soft structured carrier, special proiectate pentru bebe incepand de la varsta de 10-11 luni.

Haine, incaltaminte, produse pentru ingrijire si igiena, alaturi de accesorii, jucarii si sisteme de monitorizare sunt incluse la categoria de produse pentru bebelusi prezentata pe site. Aceasta gama de articole include modele variate de hamuri sau marsupii destinate tranportului copiilor.

Comments are closed