Creare magazin online

Alege o firma de dezinsectie autorizata pentru o eficienta sporita

firma dezinsectie bucurestiDezinsectia reprezinta un proces esential atat pentru un mediu comercial, cat si pentru un mediu rezidential. Acest serviciu se ocupa cu eliminarea sau preintampinarea aparitiei insectelor precum gandacii, plosnitele, paianjenii sau tantarii.

In comert exista o multime de solutii de dezinsectie, precum spray-urile. Aceste sunt niste solutii eficiente doar pentru anumite tipuri de insecte si doar pe termen scurt. Eficienta unei lucrari de dezinsectie se realizeaza doar prin intermediul unei companii specializate in domeniul DDD.

Firme autorizate in dezinsectie din Bucuresti

Bucurestiul este polul in care gasim cele mai multe companii autorizate din domeniul DDD. Astfel pentru o deratizare profesionala in Bucuresti este recomandat sa apelezi doar la firmele care au obtinut toate autorizatiile necesare desfasurarii unor astfel de activitati deoarece acestea sunt singurele care au acces la anumite substante toxice, foarte puternice, care atrag de la sine rezultate remarcabile.

Verificarea autorizatiilor o poti face chiar si in mediul online, multe firme de dezinsectie din Bucuresti au ales sa fie transparente si sa prezinte pe website-urile personale toate autorizatiile obtinute din anul infiintarii, pana in prezent.

Echipamente specifice de dezinsectie

In functie de tipul de spatiu in care va fi realizata lucrarea de dezinsectie trebuie alese echipamente potrivite. De exemplu intr-un spatiu interior este utilizata, in general, o pompa cu presiune care pulverizeaza substanta toxica intr-un strat subtire si uniform.

In cazul spatiilor exterioare, foarte mari sau a unor spatii industriale se poate utiliza un generator care imprastie un nor dens de substanta toxica. Acest generator are o raza foarte mare, de pana la 10 m si astfel chiar daca spatiul este unul mare, lucrare poate fi realizata rapid, dar si eficient.

Pretul unei lucrari de dezinsectie

In cazul unei lucrari de dezinsectie efectuata intr-un spatiu rezidential, pretul incepe de la aproximativ 150 RON pentru o garsoniera sau pentru un alt spatiu nu mai mare de 1 camera, si poate sa ajunga la aproximativ 200 RON in cazul unui spatiu mai mare de 4-5 camere.

Aceste costuri pot diferite si in functie de tipurile de daunatori prezenti, deoarece metoda de interventie si pretul substantei toxice poate diferii de la caz la caz.

Comments are closed