Creare magazin online

ALEGEREA SALONULUI DE BOTEZ POTRIVIT

Asa cum venirea pe lume a unui copil este un eveniment mult asteptat in viata unei familii si petrecerea de botez este una speciala si unica, aspectele care vor conduce la reusita unui astfel de eveniment, sunt foarte atent studiate de parinti iar pretentiile din ce in ce mai ridicate.

In primul rand, salonul in care se va desfasura evenimentul va fi ales in functie de numarul de invitati iar petrecerea poate fi organizata fie intr-o sala spatioasa, daca numarul acestora este mare iar petrecerea este una de amploare, fie intr-un cadru restrans, daca sunt invitati mai putini. In ambele cazuri, spatiul trebuie sa fie generos si invitatii sa se simta in largul lor.

Un alt aspect de care sa tineti cont este faptul ca, la o petrecere de botez, cu siguranta vor fi si copii. Atentia asupra lor trebuie sa fie una speciala iar localul pe care il veti alege trebuie sa fie primitor si sa aiba o zona destinata lor, cu scaune si mese pe masura, iar personalul sa stie sa se poarte cu ei si sa fie atenti la nevoile lor. Un candy bar, va fi, de asemenea, atractia principala a copiilor, care vor surprinsi de multitudinea de forme, culori si gusturi create special pentru ei iar ca petrecerea sa fie desavarsita, puteti inchiria si animatori care sa ii atraga in diverse jocuri si activitati specifice varstei lor.

 Daca parintii doresc ca bebelusul lor sa participe la eveniment, ca doar el este personajul principal al petrecerii, atunci este nevoie ca restaurantul ales sa aiba o camera separata pentru el, care sa fie departe de zgomot unde sa poata dormi in liniste.

CUM ALEGEM CEL MAI POTRIVIT MENIU BOTEZ BUCURESTI

Pe langa alegerea celui mai potrivit salon pentru botez din punctul de vedere al capacitatii sale, al aranjamentelor si decoratiunilor, a tematicii preferate, meniul botez Bucuresti, este un alt aspect deloc de neglijat.

Ofertele de meniuri pentru botez sunt foarte variate si pot fi de doua feluri: gen bufet suedez sau varianta sitting pentru petrecerile luxoase si de amploare. 

 Daca optati pentru bufetul suedez ca varianta mai putin protocolara si intr-un cadru mai restrans, trebuie sa fiti atenti ca zona de servire sa fie suficient de generoasa pentru ca invitatii sa nu fie nevoiti sa stea la coada si sa nu ia din spatiul de trecere sau din ringul de dans. De asemenea, trebuie sa va asigurati ca salonul va avea posibilitatea de a suplimenta felurile de mancare alese atunci cand ele se epuizeaza.

Daca varianta de sitting este cea aleasa, atunci este important sa stiti daca restaurantul are personal suficient si calificat pentru pregatirea si servirea meniului. In aceasta varianta, un meniu botez Bucuresti poate fi format din patru feluri de mancare sau din trei feluri pentru petrecerile de zi sau puteti opta pentru ofertele de meniu pentru zilele de duminica.

O astfel de oferta generoasa puteti gasi la restaurantul No Name Events, care consta in 3 tipuri de meniuri all inclusive care includ meniul propriu zis, bautura, gustarile si tortul. Meniul Silver Clasic include 3 feluri de mancare si bautura Open Bar, Meniul Golden All Inclusive si Meniul Platinum Ultra All Inclusive sunt formate din 3 si respectiv 4 feluri de mancare, Open Bar, Mix de alune si covrigei, aranjamente din fructe proaspete, decorarea meselor si a prezidiului, aranjamentele florale si tortul bebelusului, totul pentru a veni in intampinarea clientilor indiferent de preferinte si pentru garantarea unei petreceri de botez memorabila.

Comments are closed