Creare magazin online

Alegerea unei cutii de ceasuri ideale

Nu e tocmai atat de usor sa alegeti o cutie de ceasuri ideala pentru ca pe piata se gasesc o multime de cutii de ceasuri pe placul vostru. Pentru a gasi cutia potrivita trebuie asadar sa tineti cont de mai multe aspecte importante. Daca sunteti o persoana pasionata de ceasuri si obisnuiti sa va achizitionati modele diverse de ceasuri pe care dati si foarte multi bani, atunci o cutie pentru aceste ceasuri este un lucru de care sa tineti cont. 

Cum alegem cutia ideala? 

Inainte de a incepe sa va orientati catre niste cutii de ceasuri de la Pravalia cu Surprize pe placul vostru, trebuie sa va ganditi care este tipul de ceas pe care obisnuiti sa-l purtati. Ceasurile automatice trebuie pastrate in dispozitive speciale pentru ca aceste dispozitive vor permite o intoarcere in conditiile cele mai bune. Astfel de cutii mai au si rolul de a prelungi durtata de viata a ceasurilor voastre. O cutie de acest fel este semnificativ mai scumpa, de aceea trebuie sa tineti cont si de acest lucru. 

Ceasurile din quartz insa sunt mult mai usor de pastrat, pentru acestea tot ce veti avea nevoie va fi o cutie care sa protejeze aceste ceasuri de praf sau de alte tipuri de murdarii. Este important asadar ca in acest caz sa alegeti un model compartimentat. Pielea naturala este materialul pe care cele mai multe dintre persoane il prefera atunci cand vine vorba de o cutie de ceasuri de cea mai buna calitate. Ea ofera un aspect foarte deosebit si mai mult decat atat, o astfel de cutie mai iese in evidenta si prin faptul ca rezista in timp.  

cutii de ceasuri de la Pravalia cu Surprize

Cutia de ceasuri perfecta 

Mai sunt si alte tipuri de cutii de ceasuri pe care le puteti alege. Lemnul este optiunea preferata a unui numar mare de persoane, acest material fiind unul ideal, dar si „cald”, el oferind un aer aparte atunci cand cutia este pozitionata la vedere. Pretul unei astfel de cutii poate varia insa in functie de mai multe lucruri, printre care si calitatea lemnului respectiv. Pretul mai variaza si in functie de dimensiunile acestei cutii.  

Un alt material din care mai sunt confectionate aceste cutii de ceasuri il reprezinta si PVC-ul, acesta fiind folosit in fabricarea scheletelor pentru multe produse. Acest material insa are un pret de achizitie acceptabil, el fiind durabil in timp. Printre matertialele folosite in realizarea acestor cutii se mai numara casmirul, matasea, dar si catifeaua. Acestea ofera o protectie in plus ceasurilor, astfel incat acestea sa nu se zgarie in interiorul cutiei pe care o alegeti.  

Capacitatea trebuie si ea avuta in vedere atunci cand va alegeti o astfel de cutie. Va trebui sa va alegeti o cutie in functie de numarul de piese pe care le detineti. Exista cutii care incep de la o singura piesa si pot ajunge la un numar de 30 de piese. In mod normal o cutie de pana in 10 piese este mai mult decat suficienta pentru o persoana. Dimensiunile cutiei ideale pe care o veti alege vor fi diferite. 

Comments are closed