Creare magazin online

Alegeți serviciile de 5 stele ale unui cămin de bătrâni în București

Vreți să le oferiți bunicilor cele mai bune condiții și un spațiu în care să se simtă ca acasă? Atunci trebuie să alegeți căminul de bătrâni în București, Asociația Creștină Sf. Nicolae & Sf. Alexandru, locul care le oferă celor trecuți de a vârsta a treia  condiții de 5 stele și servicii medicale și de îngrijire ireproșabile.

Serviciile căminului de bătrâni în București

Dacă sunteți din capitală și vă doriți să îi țineți pe cei dragi, mai în vârstă, cât mai aproape de dumneavoastră, atunci un cămin în București este soluția ideală. La unul dintre cele două sedii din capitală ale căminului de bătrâni, Asociația Creștină Sf. Nicolae & Sf. Alexandru, seniorii vor avea parte de servicii la standarde europene.

Dintre acestea, cele mai importante sunt posibilitatea de a locui în camere modern mobilate, cu unul sau trei paturi, în funcție de nevoile și starea de sănătate a rezidentului. Și cum cei vârstnici au cea mai mare nevoie de îngrijire medicală, acest cămin de bătrâni în București are angajată o întreagă echipă medicală , mereu pregătită pentru a le oferi seniorilor ajutor de deplasare în spațiul intern și extern, îngrjire la pat, acordarea de tratamente și îngrijiri corporale zilnice, precum și consultul la pat, de către medicul de familie.

Sediile căminului de bătrâni în București

Asociația Creștină Sf. Nicolae & Sf. Alexandru are două cămine de bătrâni în București, ambele situate în locații centrale ale capitalei. Pentru informații legate de condițiile de cazare, tarife, precum și servicii personalizate, puteți merge la una dintre cele două locații ale căminului particular în București, din Strada Teodosie Rudeanu nr.15A Sector 1 sau din Calea Plevnei nr. 135-137, Sector 6.

 

Comments are closed