Creare magazin online

Am castigat lupta cu ridurile! Radiofrecventa faciala.

Indiferent de produsele folosite, tratamentele faciale si terapiile pe care le aplicam tenului nostru, exista un element ce nu poate fii combatut: timpul. Lupta continua cu ridurile este o batalie pe care femeile o poarta inca din vremuri imemoriale. Datorita miracolelor tehnologiei moderne femeia secolului 21 are acum oportunitatea de a sterge cativa ani de pe chip utilizand cea mai eficienta metoda: radiofrecventa faciala.

Tonifiaza-ti pielea cu radiofrecventa faciala:

Radiofrecventa stimuleaza producerea de colagen si reduce astfel ridurile avand la baza temperaturi ridicate ce patrund in profunzimea pielii lasand-o astfel neteda, fina si lipsita de riduri. Procedura este bazata pe undele electromagnetice care penetreaza pielea fetei si ridica temperatura la nivelul tesuturilor. Procedeul ajuta la stimularea secretiei de elastina si fibre de colagen, in acest mod are loc o intinerire a tenului pe termen lung.

Radiofrecventa faciala este indicata in orice anotimp persoanelor care doresc o terapie profilactica impotriva semnelor imbatranirii precum a ridurilor, liniilor de expresie, cicatricilor si acneei dar si a porilor dilatati.

Pentru inceput se aplica o substanta de contact pe pielea curata astfel aparatul va aluneca usor si lin pe tenul pacientei. Caldura produsa de aparat desi este una ridicata este perfect tolerabila pentru piele si nu produce nici cel mai mic discomfort. Persoanele cu tenul foarte sensibil pot resimti cel mult niste mici furnicaturi la nivelul pielii, senzatie ce dispare odata cu acomodarea cu tratamentul.

Cu un puternic efect antirid radiofrecventa faciala are fi efect de lifting facial, poate ajuta la reducerea cearcanelor, remodelare a conturului facial, oxigenarea tesuturilor, tonifierea epidermei. Un aspect ferm si luminos al pielii este rezultatul formidabil pe carea aceasta terapie de top il ofera fiecariea dintre noi.

Cand se pot observa schimbari ale tenului?

Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta, totusi in functie de varsta si de problemele tenului se recomanda intre 6 si 12 sedinte pentru un ten ferm si luminos si un efect de durata.

Pentru rezervari
Aleea Tibiscum 25 A, Sector 2, Bucuresti
Punct de reper: Spitalul Fundeni
Site: estetikmed.ro
Telefon: 0212 404 134
Mobil: 0726 186 340

Comments are closed