Creare magazin online

Amenajeaza inteligent camera copilului tau alegand un patut bebe lemn

Asteptarea venirii pe lume a bebelusului reprezinta unul dintre momentele cele mai placute din viata oricarui viitor parinte.

Tocmai de aceea amenajarea camerei micutului reprezinta una dintre principalele lucruri de indeplinit de pe lista dumneavoastra, este totodata momentul in care alegeti patut bebe lemn si sisteme de iluminat, accesorii, jucarii si altele.

Patuturile din lemn pot sa reziste chiar pentru generatii intregi de copii, astfel ca reprezinta una dintre cele mai potrivite alegeri pentru orice parinte.

Astfel de modele se pot gasi in magazinul online CarucioareDeCopii.ro ale caror calitati indeplinesc cerintele tuturor parintilor dar si viitorilor parinti de la o astfel de piesa de mobilier.

Patuturi pentru copii din lemn – Elementul principal in camerele celor mici

Luand in considerare faptul ca sunt fabricate din lemn masiv pot sa ofere o rezistenta in timp deosebita.

Pentru a raspunde nevoilor celui mic si sa ofere confortul necesar pentru o intreaga zi sau cel putin pe durata plimbarii, atunci este necesar sa se cunoasca avantajele pe care le poate aduce un patut din lemn pentru bebe:

 • Fiind realizat din lemn masiv asigura o rezistenta si o durabilitate deosebita in timp;
 • Ofera siguranta copilului in timpul somnului;
 • Modelele din magazinul nostru sunt fabricate in conformitate cu normele si standardele europene;
 • Finisaje exceptionale;
 • Patuturile sunt tratate cu vopsele si lacuri ecologice;
 • Sunt compelt sigure pentru copii;
 • Se adapteaza cu usurinta treptelor de varsta pe care le parcurge micutul;
 • Prevazut cu sertare pentru a se putea depozita lenjeria de pat;
 • Ofera posibilitatea de a se demonta gratiile laterale.

Desigur, avantajele nu se opresc aici deoarece un patut pentru copii este fabricat astfel incat sa intampine si asteptarile parintilor astfel incat sa poata deveni o investitie deosebit de avantajoasa. Structura patutului este construita astfel incat sa ofere posibilitatea de a se adapta cu usurinta oricarui tip de incapere.

Devine o investitie inteligenta in momentul in care reuseste sa intruneasca toate conditiile necesare, precum cele enumerate mai sus.

Un patut pentru bebelusi este esential in primii ani de viata si poate chiar pentru mai incolo deoarece daca permite indepartarea barilor de protectie pentru a putea deveni un pat pentru copii.

Camera copilului este esentiala si tocmai de aceea merita sa acordati o atentie deosebita tuturor elementelor care o compun. In special un patut reprezinta cel mai esential element pe langa altele deoarece pentru o dezvoltare armonioasa a micutului conteaza foarte mult sa se odihneasca foarte bine.

Va asteptam in magazinul nostru online sa va alegeti modelul preferat

Magazinul online CarucioareDeCopii.ro pune la dispozitie dumneavoastra o multime de modele de patuturi pentru copii, in special din lemn sau semifabricate astfel incat sa intruneasca toate asteptarile dumneavoastra.

Alegeti chiar astazi un patut copii lemn si veti vedea ca achizitia facuta va fi una cu care va veti mandri.

Pentru mai multe informatii si sa vizualizati modelele de carucioare disponibile puteti utiliza si datele noastre de contact:

 • Telefon: 0723 666 005
 • E-mail: contact@carucioaredecopii.ro
 • Adresa Showroom: Bulevardul Iuliu Maniu, nr. 181A, sector 6, Bucuresti

Vizitati-ne in showroom-ul nostru sau comandati direct online iar patutul dorit va fi livrat in cel mai scurt timp posibil!

Comments are closed