Creare magazin online

Aparate profesionale pentru remodelarea corporala 

Ce este conturul corpului?

Conturarea corpului cunoscuta si sub denumirea de modelarea corpului sau sculptarea corpului) este redimensionarea contururilor corpului prin eliminarea depozitelor grase sub piele.

 

Optiuni de tratament

Cel mai cunoscut tratament este liposuctia, o procedura chirurgicala cu riscuri inerente pe care multi pacienti doresc sa le evite. Acum, sunt disponibile alternative bazate pe energie mai putin invazive, inclusiv liposuctia asistata de energie, care este de obicei mai blanda in comparatie cu liposuctia regulata. Recent, pe piata apar tratamente complet neinvazive, dar rezultatele sunt mai putin previzibile si mai putin impresionante. 

Ce este conturul corpului asistat de laser?

Sculpturarea corporala asistata de energie implica aplicarea de energie (de obicei dintr-un laser) pentru a topi grasimea pentru indepartarea sau absorbtia manuala a corpului printr-o deschidere minim invaziva (fara rezultate de cicatrici). Caldura generata pe sau sub piele poate provoca, de asemenea, unele contractii si strangeri ale pielii, ceea ce este de dorit. 

 • Indeparteaza in siguranta excesul de grasimi din regiunea tinta 
 • Procedura rapida, minim invaziva, necesitand doar anestezie locala 
 • Doar un singur tratament necesar pentru a obtine rezultate vizibile si de durata 
 • Medicul dumneavoastra va lucra cu dvs. pentru a personaliza un plan de tratament specific proprietatilor fizice si obiectivelor dumneavoastra de tratament. Vorbiti cu medicul dumneavoastra despre programarea unei consultari personale. 

Aceasta procedura realizata cu ajutorul aparatelor de remodelara corporala de la Top Medika reconstituie coapsele si fese prin indepartarea excesului de grasime din coapse si coapsele interioare, ajutandu-va sa va finalizati transformarea dupa o pierdere semnificativa in greutate. Chirurgii nostri adesea combina abdomino plastia sau liposuctia pentru a elimina pielea lasata si neatractiva. Remodelarea corporala este cea mai potrivita pentru persoanele care sunt in general sanatoase si intr-o forma relativ buna, dar au excesul de piele sau o cantitate semnificativa de grasimi care nu raspund dietelor sau exercitiilor. Puteti fi un bun candidat pentru aceasta procedura daca aveti una sau mai multe dintre urmatoarele probleme: 

 • Tegument excesiv pe partea inferioara a corpului  
 • Muschii slabiti de la sarcina sau de imbatranire  
 • Exces de grasime concentrat in aceasta zona  

Efecte pozitive:

 • Ajuta la remodelarea fetei, a gatului si a decolteului cu actiune reala asupra texturii si volumului; 
 • Ajuta la reducerea cercurilor din jurul ochilor si tonurile pleoapelor, facand ochii sa para mai mari; 
 • Imbunatateste calitatea epidermei si imbunatateste tonusul muscular. Efectul de ridicare este imediata si durabila; 
 • Revitalizeaza epiderma vizibil din prima sesiune; 
 • De asemenea, pregateste tesutul pielii pentru procedurile estetice medicale si chirurgicale si imbunatateste calitatea rezultatelor postoperatorii; 
 • Imbunatateste penetrarea si disponibilitatea ingredientelor active solubile in apa. 

Top Medical pune la dispozitia dumneavoastra astfel de aparate de remodelare corporala menite sa faca minuni asupra corpului dumneavoastra si implicit asupra pielii. 

 

Comments are closed