Creare magazin online

Aparatura medicala de calitate, puternic tehnologizata

aparatura medicalaAparatura medicala este esentiala pentru sistemul sanitar. Fara acesta Doctorii specialist nu ar fi putut sa duca medicina la nivelul la care este in acest moment. Inovatiile puternice din ultimii 10 ani sunt cele care ii fac pe medici sa creada ca in viitor va exista un leac pentru orice tip de afectiune.

Aparatura medicala dotata cu o tehnologie de ultima generatie

In categoria produselor de aparatura medicala in care gasim dotari de ultima generatie intalnim ecografele sau chiar, radiografele. Aceste produse sunt extrem de cunoscute si utilizate in fiecare zi de medicii specialist.

In cazul acest produse de analiza inovatia este adusa asupra calitatii imaginilor oferite. Daca in cazul ecografelor, frecventa emisa de sonda a crescut undeva la pragul de 20.000 de Hz, in cazul aparatelor de radiologie nivelul de radiatii X utilizate pentru o radiografie au fost diminuate cu pana la 10 ori. Facand o comparatie intre aceste doua echipamente medicale, ecografia este o metoda imagistica non-invaziv, iar aparatul radiograf este unul care poate afecta corpul uman, in cazul unei utilizari cu o frecventa ridicata.

Inovatiile din domeniu nu se opresc la aceste produse, ele au aparut chiar si la aparatura medicala de dimensiuni mici, cu o sfera larga de utilizare. Aceasta categorie de aparatura medicala este reprezentata cu succes  de inovatiile aduse analizoarelor, fie ca vorbim despre analizoarele de hematologie, imunologie sau biochimie.

Aceste echipamente medicale de dimensiuni mici sunt capabile sa analizeze orice tip de proba in mai putin de un minut, timp in care poate sa extraga peste 50 de parametrii referitori la proba analizata. Aceste produse ajuta foarte mult doctorii in diagnosticare, eliminand de aici laboratorul, care pana acum realiza aceste teste manual, iar durata unei investigatii era mult mai mare.

Achizitionarea de aparatura medicala de calitate

In piata din Romania exista cativa distribuitori de aparatura medicala care pun accent pe inovatii, dar si pe calitate. In acest sens pentru achizitionarea unor produse de aparatura mediala, recomandarea noastre sa duce catre firma Proton, cea care are si un website de prezentare a tuturor produselor cu descrieri si specificatii complete.

Comments are closed