Creare magazin online

Apartament cu 4 camere sau casa? Care este diferenta si cum alegem

Segmentul de vanzari apartamente cu 4 camere in Bucuresti este unul destul de selectiv, preturile pentru acest tip de imobile incadrandu-se in intervalul 80.000 si 250.000 euro , preturi pentru care se poate opta si pentru cumpararea unei case. Astfel, multe familii numeroase sunt puse in situatia de a alege intre a cumpara un apartament cu 4 camere sau o casa situata in Bucuresti sau in apropierea acestuia.

Avantajele celor care cauta apartamente de vanzare cu 4 camere in Bucuresti este ca intr-adevar acestea sunt mai ieftine decat casele cu acelasi numar de camere situate in aceeasi zona, construite in aceeasi perioada si cu acelasi grad de confort. La capitolul dezavantaje, putem spune faptul ca o casa confera mai mult spatiu decat un apartament, precum si o intimitate superioara, de cele mai multe ori aceste case beneficiind si de un garaj cu cel putin un loc de parcare.

In cazul apartamentelor ce depasesc un numar de 4 camere, alegerea caselor in detrimentrul acestora este tot mai intemeiata, pretul ajungand sa fie egal sau chiar mai bun pentru case cu aceleasi beneficii si in aceeasi zona in care se poate gasi apartamentele.

In final, recomandarea pentru cei ce cauta apartamente de vanzare cu 4 camere in Bucuresti este de a arunca o privire si in oferta de case de vanzare in aceeasi zona sau in alte zone, acestea fiind o alternativa cu mai multe avantaje in cazul in care pretul este comparabil, intimitatea fiind de asemenea un argument foarte important pentru alegerea unei case. Totusi, importanta in alegerea casa sau apartament intotdeauna a fost alegerea subiectiva a clientului.

Comments are closed