Creare magazin online

Oferta de apartamente de vanzare cu 3 camere in Bucuresti a agentiei Regatta

Oferta de apartamente de vanzare cu 3 camere in Bucuresti reprezinta pentru agentiile imobiliare o piata medie ca volum, adresata in special familiilor cu unul sau mai multi copii, clientii interesati de aceste apartamente avand pregatit un buget cuprins intre 80 si 200.000 mii de euro, in functie de zona in care se afla aceste apartamente, de anul constructiei, precum si in functie de dotarile apartamentului.

Agentia imobiliara Regatta spune ca din anii ’90, cererea de apartamente de vanzare cu 3 camere din Bucuresti a scazut, avand in vedere ca tot mai putine familii aleg sa faca mai mult de un copil, dar si din cauza scumpirii progresive a apartamentelor din Bucuresti pentru acest tip de apartamente.

De asemenea, sumele cu care se cumpara un apartament cu 3 camere variaza in functie de mai multi factori, insa determinanta se dovedeste a fii locatia sau zona in care se afla acest apartament, localizarea acestuia in zona centrala sau de nord a Bucurestiului putand dubla sau chiar tripla pretul fata de un apartament cu aceleasi dotari si aceleasi facilitati dintr-o zona marginasa a capitalei. De asemenea, un factor foarte important este si apropierea fata de un centru comercial, sau fata de mijloacele de transport in comun, atat de importante in Bucuresti!

In concluzie, scaderea natalitatii si preturile inca mari determina o scadere a cererii pentru apartamentele cu 3 camere din Bucuresti, o buna parte din cerere mutandu-se catre ofertele de apartamente cu 2 camere in Bucuresti. Totusi, clientii cu familii numeroase fac eforturi si cauta inca apartamente cu 3 camere, pentru ca spatiul unei locuinte trebuie neaparat adecvat numarului de membrii care alcatuiesc familia.

Comments are closed