Creare magazin online

Apeleaza cu incredere la masajul pentru drenaj limfatic

Ce presupune masajul pentru drenaj limfatic?

Acest drenaj limfatic este un tip de masaj care combina miscari usoare sau cu un grad mai mare de presiune cu actiune in zona ganglionilor limfatici. Daca nu stiati pana acum, acesti ganglioni se afla in mai multe zone ale corpului si anume in jurul gatului, sanilor, a abdomenului, in zona ighinala sau a genunchilor. In aceste zone se aduna toate rezidurile gata a fi drenate in sistemul circulator.

drenaj limfatic

Prin acest drenaj limfatic, surplusul de apa din organism este eliminat, odata cu celulita si tesutul adipos, generand astfel un aspect tonifiat al pielii.

Cum se face aceasta procedura?

Aplicat de catre specialisti foarte bine instruiti, acest drenaj limfatic se aplica pe zonele problematice prin intermediul unui masaj clasic, numit presopunctura. Exista si varianta ca acest tratament sa fie aplicat prin intermediul unei aparaturi speciale, prin radiofrecventa.

Rezultatele acestei proceduri de remodelare corporala apar dupa 1-4 sedinte, datorita penetrarii profunde a radiofrecventei in tesuturile adanci din organism. Mai exista o alternativa pentru aceasta procedura. Aveti posibilitatea sa apelati si la presodrenaj. Ce presupune aceasta? Ei bine, in cazul acesta se imbraca un costum special conceput care se incalzeste treptat si isi mareste volumul. In acest timp, veti simti o presiune asupra mainilor, picioarelor si a abdomenului.

Cand este recomandata procedura cu drenaj limfatic?

Fiind un masaj nedureros, puteti apela la acest tratament cu drenaj limfatic oricand, bucurandu-va de cateva ore de relaxare. Insa, el este recomadat si in cazul mai speciale. Spre exemplu, puteti apela la curele de drenaj limfatic daca ati suferit interventii chirurgicale precum liposuctia, abdominoplastia, rinoplastie operatii faciale (lifting sau facelift) sau operatii pentru sani (atat augumentare, cat si reducere).

De asememea, aceasta procedura de remodelara corporala se poate utiliza si in asociere cu alte proceduri de infrumusetare, precum cavitatia.

Va sfatuim sa va pregatiti un corp ideal pentru sezonul cald care se apropie cu pasi repezi. Clinica Fysiogand va asteapta cu pachete promotionale de drenaj limfatic si un personal alcatuit din terapeuti profesionisti care va vor ajuta sa va atingeti scopurile stabilite. Pretul a 10 sedinte de masaj este de 550 de lei, iar in asociere cu alte tratamente de remodelare corporala tarifele variaza in functie de durata si procedura, incepand de la 380 de lei si ajungand pana la 550 de lei.

Comments are closed