Creare magazin online

Aplicatiile de monitorizare a flotei de masini, un real beneficiu pentru companii

In era moderna in care traim, tehnologia avanseaza intr-un ritm destul de vertiginos si nu este foarte dificil sa ne dam seama de acest aspect cu usurinta avand in vedere ca periodic avem acces la tehnologii din ce in ce mai avansate in mai toate domeniile de activitate. Companiile care ofera servicii de transport sau care au un departament propriu de transport au cautat pentru vreme indelungata o solutie eficienta prin care sa poata monitoriza in timp real tot ceea ce se intampla pe intreaga durata a transportului marfii. In acest sens, aplicatiile de monitorizare a flotei au devenit un strict indispenasabil pentru toate aceste companii avand in vedere ca astfel de aplicatii permit o monitorizare in timp real a intregii flote de masini pe care sunt implementate.

Aplicatiile de monitorizare a flotei auto se regasesc intr-u nnumar destul de mare, astfel ca toate acele companii care au nevoie de astfel de aplicatii, cu siguranta vor avea posibilitatea de a alege dintr-un numar destul de mare. Multifleet este o aplicatie de monitorizare a flotei care aduce o serie de avantaje importante, fapt ce o transforma intr-o aplicatie foarte bine cotata la ora actuala. Iata cateva dintre cele mai importante beneficii ale implementarii si utilizarii acestei aplicatii.

Aflii in timp real tot ceea ce se intampla pe durata unui transport.

Aplicatiile de monitorizare au fost create cu scopul de a oferii informatii in timp real cu tot ceea ce se intampla pe durata unui transport, astfel ca ori de cate ori se produc diverse nereguli, aceste aplicatii pot emite numeroase alerte atunci cand aceste lucruri se produc. In acest fel, atunci cand se produc nereguli precum: nerespectarea limitei legale de viteza, abaterea de la ruta prestabilita fara un motiv anume, stationarea pentru vreme indelungata cu motorul pornit sau disparitia unei cantitati mari de combustibil din rezervorul unei masini sunt toate situatii in care o astfel de aplicatie poate emite o alerta catre dispecerat si se pot lua masurile necesare in timp util.

Se pot reduce diverse cheltuieli.

Un alt avantaj al utilizarii unor astfel de aplicatii se datoreaza faptului ca acestea pot ajuta companiile in cauza sa reduca numeroase cheltuieli care inevitabil erau generate de catre soferii care se abat de la diverse reguli prestabilite. Prin alertare in timp real, aceste aplicatii pot reprezenta o modalitate foarte practica prin care companiile pot reduce numeroase cheltuieli care cumulate pot ajunge la niste sume destul de mari. Atunci cand se produc nereguli care pot genera cheltuieli, aplicatiile in cauza vor emite alerte, astfel ca se vor putea lua masuri inainte ca neregulile sa se transforme in cheltuieli.

Se poate optimiza costul combustibilului.

Pe langa avantajele prezentate anterior, aceste aplicatii pot totodata si ajute in realizarea unor analize detaliate a cheltuielilor generate de catre fiecare autovehicul, astfel ca se va putea determina mult mai bine care autovehicul este mai potrivit pentru anumite rute. Combustibilul reprezinta o cheltuiala destul de insemnata in cadrul companiilor care ofera astfel de servicii, astfel ca este necesar sa se poata urmari indeaproape cheltuielile aferente acestuia.

Comments are closed