Creare magazin online

Aplice Led la preturi imbatabile numai acum

Din ce in ce mai multi oameni au inceput in ultimii ani sa apreceize foarte mult aplicele LED. Datorita acestui lucru, aplicele au inlocuit usor, usor aplicele obisnuite datorita raportului calitate/pret mult mai bune, dar si datorita duratei de viata mult mai mare.

Cum sa alegi aplice led potrivite?

Pe piata din Romania exista foarte multe variante de aplice LED. Magazinele online se bat in oferte care mai de care mai bune. Nu doar pretul trebuie sa fie un criteriu dupa care sa va alegeti aplice LED, ci trebuie sa fiti atenti si la urmatoarele lucruri:

  • Cantitatea de energie consumata
  • Fluxul luminous emis
  • Tipul de lumina generate
  • Eficienta luminii generate

Pe www.electric-concept.ro veti vedea ca toate aplice LED de acolo sunt caracterizate de trasaturile de mai sus. Alegeti cu grija pentru ca aceste trasaturi au efect pe termen lung asupra confortului si al sanatatii dumneavoastra.

De ce sa alegi aplicele led de la LED Concept?

Mai jos veti afla cu ce se deosebesc aplicele LED de la Electric-Concept fata de cele standard.

  • Au o lumina mult mai puternica si mult mai alba fata de cele incadescente
  • Au o durata de viata de 3-4 ori mai mare decat cele normale
  • Au un design foarte modern si sunt eco-friendly
  • Consuma foarte putina energie electrica. De pana la 15 ori mai putina in comparatie cu plafonierele obisnuite.

Datorita acestor avantaje, plafonierele LED, cunoscute si sub denumirea de aplice led de la magazinul online Electric-Concept reprezinta cea mai buna alegere pentru dumneavoastra. LED-Concept comercializeaza online cea mai complexa gama de iluminat cu LED.
aplice led
Solutiile de iluminat de la Electric-Concept sunt potrivite atat pentru spatii rezidentiale sau birouri, cat si pentru spatii exterioare. Electric-Concept este importator direct de sisteme de iluminat cu LED si are produse de cea mai buna calitate furnizate de producatori de talie mondiala.

Cele mai noi si mai bune produse din aceasta gama le puteti gasi in noul magazin online de iluminat cu LED din Romania. Tehnologia LED este o sursa de lumina mica, care este de cele mai multe ori insotita de un circuit electric ce permite modularea formei radiatiei luminoase. Pe langa folosirea pentru iluminat, LED-ul este folosit din ce in ce mai mult intr-o serie mare de dispozitive electronice.

Unde poti amplasa plafonierele led?

In dormitor, plafonierele led trebuie sa creeze o atmosfera relaxanta si linistita. Acestea se pot utilizate central pentru a ilumina toata camera.

Bucataria trebuie iluminata foarte bine si puternic cu ajutorul plafonierelor led. Pentru blatul din bucatarie aveti nevoie de o lumina de accent pe care o puteti obtine cu ajutorul spoturilor led montate sub dulapurile suspendate.

Comments are closed