Creare magazin online

Aplice LED – pentru ca LED este viitorul

De ce sa alegi aplice LED de la Electric Concept!

Odata cu trecerea timpului si dezvoltarea tehnologiei, forma iluminarii evolueaza constant. In acest sens, nu cu mult timp in urma, au aparut noi aplice LED, devenind o noua metoda de introducere a luminii artificiale in case, mall-uri sau cladiri de birouri.

Principala caracteristica a acestei noi tehnologii de iluminat este dimensiunea mica si eficienta ridicata in comparatie cu alte corpuri de iluminat care au beneficiat de alte tehnologii care au fost eliminate in trecut.

Tehnologia LED este o tehnologie de viitor, eco si durabila

Avantajul implicit al iluminatului exterior si al aplice cu LED este ca temperatura scazuta va avea chiar un efect pozitiv asupra diodelor, amplificand astfel fluxul luminos si durata de viata a acestora. Echipamentele de iluminat necesita cea mai mica cantitate de energie electrica in raport cu cantitatea de lumina generata.
aplice led
Aplice cu LED de la Electric Concept sunt practic independente de lucrarile de intretinere pe parcursul duratei lor de functionare. Faptul ca nu trebuie sa inlocuiti sursa de lumina economiseste timp si bani.

Le puteti integra in casa fara sa le simtiti chiar prezenta.

Daca nu stiti unde sa plasati aceste avantajoase aplice cu LED, va vom oferi cateva idei simple si eficiente pentru a va ajuta cu urmatoarele proiecte.

Folositi-le in dormitor – iluminarea cu lampi de perete LED in dormitor trebuie sa fie flexibila, relaxanta si facuta in zone separate pentru a crea o stare linistita si confortabila. Puteti alege dintr-o varietate de candelabre sau lustre cu LED-uri. Aceste lustre sunt perfect concepute pentru a va lumina dormitorul.

Folositi corpuri de iluminat pentru scari LED-daca alegeti iluminarea scarilor cu LED la domiciliu sau in curte, veti obtine un aspect clasic. In plus, indiferent de ce ai acasa, acestea pot fi bine integrate in aproape orice design.

Comments are closed