Creare magazin online

ARMAND DE BRIGNAC ROSÉ, DESEMNATĂ ‘CEA MAI BUNĂ ȘAMPANIE ROSÉ DIN LUME’ ÎN CADRUL COMPETIȚIEI “THE 2017 BEST WINE OF THE WORLD”

 

Șampania Armand de Brignac Rosé Cuvée a obținut titlul “Cea mai bună șampanie rosé din lume”, având cel mai mare punctaj în cadrul competiției Best Wine of the World Competition (BWW) pentru 2017.

 

 

Prestigioasa competiție internațională de vinuri BWW, găzduită de FINE Champagne Magazine și TastingBook.com a avut peste 22 000 de vinuri înscrise, fiind una dintre cele mai mari și cele mai riguroase competiții de vinuri din lume. Această prestigioasă distincție a fost acordată în urma primei runde de voturi din partea iubitorilor de vin și profesioniștilor din domeniu din peste 100 de țări. Runda finală a constat în trei degustări separate fără prezentarea etichetei (blind tastings), moderate de Tastinkbook Pros.

DESPRE B.D.G. IMPORT
Compania BDG Import a început să activeze în domeniul importului și distribuției de băuturi alcoolice premium și super-premium din anul 1994. BDG Import este singura companie din acest domeniu ce deține în parteneriat o rețea de distribuție HoReCa în București și Cluj fiind totodată prima companie care își comercializează și promovează produsele în canalul online prin site-ul www.beicevrei.ro. Din portofoliul BDG Import fac parte mărcile: Jack Daniel’s, Finlandia, Remy Martin, Cointreau, Metaxa, Evian, Jagermeister, Budweiser Budvar, Bols, Herradura, Laurent Perrier, Baron Philippe DeRothschild, Bacardi, MARTINI®, Grey Goose, Bombay Sapphire, Dewars, The Famous Grouse, The Macallan, Armand de Brignac Champagne, TRUE 100% Natural.

Comments are closed