Creare magazin online

Atelier de lucru „Intreprinzatorul in firma internationala” (POSDRU/156/1.2/G/132920)

Centrul de Oratorie si Dezbateri din cadrul Universitatii Romano-Americane, in parteneriat cu Centrul de Economie Politica si Afaceri Murray Rothbard si Centrul de Cercetare in Relatii Economice Internationale, organizeaza atelierul de lucru institulat „Intreprinzatorul in firma internationala”. Atelierul de lucru este axat pe cartea „Intreprinzatorul in firma internationala. O teoretizare in traditia Scolii Austriece”.

Atelierul de lucru are loc in data de 3 iunie 2015, incepand cu ora 18:00, in Sala Senatului Universitatii Romano-Americane.
Activitatea este gratuita si deschisa oricarui student, masterand sau cadru didactic, indiferent de universitatea de provenienta. Reprezentanti ai mediului de afaceri, din orice domeniu, sunt de asemenea invitati sa participe. Participarea presupune apartenenta la grupul-tinta al proiectului (*).

Principalii invitati ai evenimentului sunt:
Vladimir Topan – Presedinte al Institutului Ludwig von Mises Romania
Dragos Bigu – Departamentul de Filosofie si Stiinte Socioumane, ASE Bucuresti
Costea Munteanu – Departamentul de Relatii Economice Internationale, ASE Bucuresti
Alexandru Tasnadi – Departamentul Doctrine Economice si Comunicare, ASE Bucuresti


Activitatea este organizata in cadrul proiectului „SCOALA PRACTICA: Inovare in invatamantul superior si succes pe piata muncii”, POSDRU/156/1.2/G/132920, implementat de Universitatea Romano-Americana in colaborare cu Centrul de Resurse Juridice.
Proiectul este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

(*) Studentii, masteranzii trebuie sa completeze un formular de grup-tinta (disponibil la organizatori) in cazul in care deja nu sunt inscrisi in proiectul POSDRU/156/1.2/G/132920. Cadrele didactice si reprezentantii mediului de afaceri trebuie sa completeze un acord de colaborare in cadrul proiectului.

Comments are closed