Creare magazin online

Atelier de Modelaj cu Lut pentru Copii

        Asociația Manieres vă recomandă Atelierul de Modelaj cu Lut pentru Copii! Prin intermediu Art Terapy descoperim și rezolvăm emotile și fricile copiilor! Pentru că toți piticii trăiesc într-o lume de poveste care poate fi scoasă la iveală, haideți să-i încurajăm să ne surprindă cu talentul și imaginația lor! Atelierul va fi ținut de Ana Ștefan ce are o vastă experiență în atelierele de modelaj cu copii.

         Modelăm lutul, care este un material natural și foarte prietenos, mai ales cu copiii. Vino cu el la atelierul de modelaj și lasă-l să se joace și să plăsmuiască personajele lui fantastice. În acest fel învățăm și despre forme geometrice și ne apropiem de științele exacte, dar punem și bazele unei culturi estetice prin multe povești despre artă și lumea artei presărate de-a lungul atelierului.

           Primul Atelier va avea loc Sâmbătă, 2 noiembrie de la ora 12:00 la adresa: Lipscani nr 3, etaj 1, în apropiere de Benzinăria Petrom de pe chei.

          Înscrierile se pot face pe mail la adresa : asociatia.manieres@gmail.com. Sau la nr de telefon 0724 513 445. Vă rugăm să menționați și vârsta copilului deoarece atelierul este construit pe mai multe grupuri de vârste. Taxa de înscriere este de 25 RON pentru fiecare copil.

modelaj

Comments are closed