Creare magazin online

Atelierele Andini lansează Colecția Toamnă-Iarnă 2016/2017 pentru Hăinuțe de Botez

Atelierele Andini, unul dintre cele mai mari magazine online dedicate exclusiv articolelor pentru botez, lansează Colecția Toamnă-Iarnă 2016/2017 pentru Hăinuțe de Botez. Costumașele și rochițele sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, prietenoase cu pielea, astfel încât cei mici să fie protejați de vremea aspră din sezonul rece, dar și să aibă parte de comoditate. Întreaga colecție poate fi vizualizată aici: http://www.andini.ro/categorie/hainute-botez/colectia-toamna-iarna-2016.

Echipa de la Atelierele Andini se străduiește zi de zi să creeze produse care să se potrivească perfect ideii dumneavoastră de botez, iar cel mic să aibă parte de o zi cu totul și cu totul deosebită. Majoritatea hăinuțelor sunt cu mâneci lungi și prezintă elemente din materiale mai groase, tocmai pentru ca bebelușul să aibă parte de confortul necesar. Astfel, riscul ca acesta să răcească este diminuat.

În plus, odată cu lansarea Colecției Toamnă-Iarnă 2016/2017 secțiunea de Invitații Botez (http://www.andini.ro/categorie/invitatii-botez) a fost actualizată cu modele noi personalizate, astfel încât ziua botezului să fie anunțată cât mai memorabil. Pentru părinții și nășicii care doresc un botez folcloric, am adăugat categoria Hăinuțe Botez Tradiționale (http://www.andini.ro/categorie/hainute-botez-traditionale): avem disponibile zeci și zeci de costumașe populare din zona Olteniei, Maramureșului sau Transilvaniei. Toate articolele tradiționale de botez sunt 100% autentice și promit un botez excepțional. Cele mai noi produse sunt brodate cu motive tradiționale care vor încânta privirile tuturor și vor reprezenta garanția că micuțul dumneavoastră va fi în centrul atenției în ziua cea mare. De asemenea, au fost actualizate și alte secțiuni cu produse pentru botez, în special Cutii de Trusou, Păturici de Botez și Papioane de Botez.

Pasiunea echipei de la Atelierele Andini este nemăsurată, astfel încât articolele pentru botez vor fi întotdeauna pe placul clienților, iar acest lucru ne va motiva să creștem și mai mult în fiecare zi.

Nr. Tel: 0765 600 700
E-mail: salut@andini.ro
Site: andini.ro
Facebook: https://www.facebook.com/AteliereleAndini/

Comments are closed