Creare magazin online

Avantaje crema pentru operatii cu arnica

Cicatricele care raman in urma unei interventii chirurgicale dispar sau se vindeca mult mai bine daca  folositi creme pentru operatii.Pe piata se gasesc mai multe produse din aceasta gama, insa nu toate sunt la fel de eficiente. Pentru persoanele interesate de achizitionarea unui astfel de produs, Medicalia ofera creme postoperatorii cu arnica, alaturi de alte tipuri de crema pentru operatii, pentru ca fiecare persoana sa aleaga produsul care se potriveste cel mai bine nevoilor sale.

Arnica – una dintre cele mai utilizate plante in creme postoperatorii

Medi Arnica bruise Guard

Arnica se foloseste prepondenrent in crema pentru opratii, avand uimitoare proprietati cicatrizante, antibacteriene, antiseptice, inflamatoare si antivirale sau cu protector UV. Arnica creste atat in munti cat si pe pasunile alpine si este un leac pentru cele mai grave afectiuni. Este de preferat ca inainte sa folositi aceasta planta sa aveti recomandarea medicului specialist pentru ca, arnica poate cauza varsaturi, iritatii, ameteala, hipertensiune sau palpitatii in functie de modul in care este utilizata. Fiind vorba despre utilizarea acestei plante in creme postoperatorii este evident ca singurele efecte adverse ce pot aparea sunt iritatiile la nivelul pielii.

Crema pentru operatii – ce parti din arnica sunt folosite?

In general, de la arnica sunt folosite in general florile. Arnica are in compozitia sa lactone antiinflamatorii dintre care cea mai importanta este helenalina. Contine de asemenea si flavonoide care intaresc si sustin vasele de sange. Avand in vedere aceste proprietati, arnica este o planta foarte des utilizata in crema pentru operatii, avand efect cicatrizant imediat.

Arnica are si actiune antiinflamatoare, dar si antiseptica, facilitand vindecarea rapida a ranilor si fiind extrem de eficienta pentru tratamentul vanatailor. Printre indicatiile sale terapeutice sunt ranile, contuziile, ameliorarea durerilor reumatice, luxatiile, durerile la nivelul sanilor, artrita, abcesele, infectiile fungice sau bacteriene.

Cum se administreaza arnica sub forma de crema pentru operatii?

Cremele sunt cel mai simplu de utilizat. Avand o crema pentru operatii, tot ce trebuie sa faceti este sa o intindeti pe zona in care doriti sa actioneze si sa masati usor pana cand este absorbita in piele. Pentru vanatai se folosesc in general tincturile care se prepara astfe: se pune o jumatate de litru de alcool peste 50 de grame de arnica proaspata. Amestecul se va sigila intr-un vas de sticla si va trebui lasat la soare sau in locuri calduroase pentru minim o saptamana apoi se filtreaza si se da in locul afectat.

Arnica este destinata exclusiv pentru uz extern iar preparatele nu se vor aplica in jurul gurii sau ochilor si nici pe ranile deschise. Daca substanta intra in contact cu o rana deschisa zona trebuie curatata utilizand apa distilata din abundenta. Continutul de sequiterpenoid poate sa genereze alergii cutanate si de aceea va recomandam sa efectuati teste alergologice inainte de a utiliza creme postoperatorii cu arnica pentru a aparitia unei alergii. De asemenea, va recomandam sa opriti imediat tratamentul atunci cand apar primele semne de iritiatie.

Veti descoperi ca toate cremele postoperatorii de pe site-ul Medicalia sunt de cea mai buna calitate, avand efect cicatrizant garantat.

Comments are closed