Creare magazin online

Baker Tilly în Europa de Sud-Est își prezintă noua identitate și își celebrează cei 15 ani în România

Baker Tilly în Europe de Sud-Est a aniversat 15 ani de prezență pe piața din România, anniversare ce  a avut loc la 10 decembrie 2018 la hotelul Hilton Aténée Palace din București, în prezența unor oaspeți distinși și de elită și colaboratori.

 

Baker Tilly în România are în prezent 55 de angajați și deservește peste 350 de companii întotdeauna cu profesionalism și dinamism. Toate cele de mai sus au venit în a completa noii identități a brandului Baker Tilly.

 

În cadrul evenimentului, Dl Marios A. Klitou a spus: „Scopul nostru este de a consolida și de a moderniza modul în care reprezentăm rețeaua noastră clienților, o oamenilor nostri, a profesiei noastre și a comunităților în care ne desfășurăm activitatea, toate elementele de bază care cuprind identitatea vizuală a Baker Tilly – culoare, fonturi, imagini și aplicațiile practice ale acestora – au evoluat”.

 

„Creșterea sta în centrul afacerii noastre. Noul nostru simbol este inspirat din modelele de creștere organică găsite în natură. Aceasta înseamnă capacitatea noastră de a fi agili și adaptabili nevoilor unice ale clienților noștri. Logo-ul are toate literele mici pentru a reprezenta natura noastră personală și accesibilă. Înlăturarea spațiului dintre Baker și Tilly înseamnă rețeaua noastră coerentă.”

 

Luăm decizii acum, pentru a forma un viitor de succes pentru clienții noștri, oamenii noștri, profesia noastră și comunitățile noastre. De astăzi, acum, pentru ziua de mâine vom servi atât ca scop, cât și ca sloganul nostru, devenind centrul brandului nostru și în prim-planul comunicărilor noastre.

 

 

Despre Baker Tilly în Europa de Sud-Est:

Baker Tilly în Sud-Estul Europei este o rețea de lideri de auditori, contabili, consultanți fiscali și de afaceri, fondată în 1996 în Cipru și extinsă treptat, depășind frontierele geografice spre Bulgaria, România, Moldova și Grecia. Ca membru independent, în cadrul rețelei internaționale puternice a Baker Tilly International, una dintre primele 10 rețele din lume, a reprezentat în 165 de companii, cu o prezență în 147 de țări și 33.600 de persoane.

Comments are closed