Creare magazin online

Baker Tilly International dezvăluie o nouă identitate vizuală și poziționarea brandului

Suntem mândri să dezvăluim un nou logo, o identitate vizuală și un nou scop – « Acum pentru mâine » – ca parte a evoluției continue a brandului Baker Tilly.

 

În scopul întăririi și modernizării modului în care reprezentăm rețeaua noastră clienților, profesiei noastre și comunităților în care ne desfășurăm activitatea, toate elementele de bază care cuprind identitatea vizuală a lui Baker Tilly – culoarea, fonturile, imaginile și aplicațiile în care acestea se utilizează – au evoluat.

 

Vorbind despre noua identitate, Ted Verkade, CEO al rețelei, a declarat: „Dincolo de experiența noastră și capacitatea dovedită de a servi clienții la nivel mondial, dorim ca brandul Baker Tilly sa fie sinonim cu angajamentul nostru de a construi relații și conversații mari pentru a asigura un viitor mare. Aceasta este ceea ce ne separă. Luăm decizii acum, pentru a forma un viitor de succes pentru clienții noștri, oamenii noștri, profesia noastră și comunitățile noastre. De astăzi, acum, pentru ziua de mâine vom servi atât ca scop, cât și ca sloganul nostru, devenind centrul brandului nostru și prim-planul comunicărilor noastre.

 

„Creșterea este în centrul afacerii noastre. Noul nostru simbol este inspirat de modelele de creștere organică găsite în natură. Aceasta înseamnă capacitatea noastră de a fi agili și adaptabili nevoilor unice ale clienților noștri. Logo-ul are toate literele mici pentru a reprezenta natura noastră personală și accesibilă. Îndepărtarea spațiului dintre Baker și Tilly înseamnă rețeaua noastră coerentă.”

 

Accentul pus pe o nouă identitate de brand reflectă dorința Baker Tilly International de a avea o reprezentare mai uniformă în întreaga rețea globală. „Decizia noastră de a face această schimbare acum se datorează faptului că, în ultimele două decenii, rețeaua Baker Tilly a continuat să crească și să evolueze și acest lucru trebuie să se reflecte în branding-ul nostru. O poziție consecventă a mărcii face mai ușor pentru oameni să aprecieze cine suntem, ceea ce facem și cum funcționăm pe piețe”, a declarat Ben Lloyd, directorul executiv al Baker Tilly International.

 

Noua poziționare a mărcilor a fost dezvoltată după consultarea clienților, partenerilor și angajaților firmelor membre Baker Tilly. Acesta este conceput pentru a fi mai ușor de utilizat și mai potrivit pentru utilizarea digitală și online.

 

Noua identitate vizuală se află „live” astăzi, luni, 3 decembrie, cu peste 70 de firme dezvăluind noua identitate pe piețele lor. Restul de firme eligibile pentru a tranzacționa ca Baker Tilly va lansa noua identitate înainte de 31 ianuarie 2019, moment în care firmele membre din peste 130 de teritorii vor tranzacționa ca Baker Tilly.

 

Un eveniment global de lansare va avea loc la Beijing la 7 decembrie pentru a sărbători acest reper pentru rețeaua noastră, împreună cu cea de-a 30-a aniversare a lui Baker Tilly din China, cea mai mare firmă membră a rețelei numeric, ca oameni.

 

CONTACT MEDIA:

Rachel Spraggons, Șef department Comunicare și Marketing, Baker Tilly Internațional, +44 7939 653 368, rachel.spraggons@bakertilly.global

 

NOTE:

 

  • Rețeaua Baker Tilly cuprinde 125 de firme membre, cu 33.600 de persoane în 147 de teritorii.
  • Baker Tilly se referă la rețeaua globală de firme de contabilitate a Baker Tilly International Limited. Fiecare firmă membră este o entitate juridică separată. Baker Tilly International Limited nu oferă servicii clienților.

Comments are closed