Creare magazin online

Baloane cu heliu

Baloanele cu heliu, unele dintre cele mai ieftine si vechi accesorii pentru decor, sunt acelea care pot schimba total felul in care arata o sala. Prin crearea unei simple ploi de baloane multicolore puteti trezi la viata orice sala cat ar fi ea de simpla, creand un impact vizual de senzatie. Alaturi de aranjamentele florale, baloanele vor crea un univerv multicolor, plin de veselie, reteta unei petreceri minunate.

Optati pentru un decor la petreceri pentru copii, nunti sau botezuri. Gama de produse disponibila pe baloane-heliu.ro include si baloane pentru petreceri corporate. Puteti opta pentru arcada pentru petrecerea de inaugurare a magazinului dumneavoastra, aranjamente baloane, inscriptionate, personalizate, arcada din baloane cu logo si pentru orice alt tip de petrecere de firma, precum sarbatorirea vechimii acesteia in industria in care opereaza.

Aranjamente din baloane pentru mesele de botez sau la nunti –  o combinatie eleganta a baloanelor de tip folie, cu baloane umflate cu heliu, sau delicatele buchete de 3, 5 baloane de pe fiecare masa vor surprinde cu siguranta invitatii prezenti la eveniment. Chiar si la masa de prezidiu se poate opta pentru un astfel de aranjament din baloane, insa neaparat sa fie unul mai deoasebit. Indiferent de tipul evenimentului se poate inscriptiona pe baloane orice logo, orice text se doreste, orice mesaj.

Baloane figurine – la evenimente precum botezuri se pot folosi figurine sub forma de barza si alte modele precum baloane figurine in forma de bebelus, ursulet, carucior, de culoare roz sau bleu, in functie de sexul persoanei sarbatorite.

Ghirlande din baloane – perfecte pentru intampinarea  invitatilor la orice tip de eveniment . Acestea se pot monta in orice spatiu, fie ca se doreste in interior sau la exterior. Pentru botez recomandam ghirlande in culorile: alb, roz, bleu sau mov.

Ploaie de baloane – toti copiii sunt innebuniti sa sute de baloane plutind prin sala, baloane, albe, roz sau albastre. Doar imaginati-va incantarea celor mici la un astfel de spectacol.

In functie de cati invitati vor fi la petrecerea dumneavoastra puteti alege in numeroasele pachete promotionale, una dintre variante fiind buchetele de baloane „Happy Birthday” la pretul de 65 lei perfecte pentru o aniversare. Baloanele alese se pot  personaliza, la cerere, cu numele persoanei sarbatorite sau cu mesajele dorite de dumneavastra, reprezentand alegerea perfecta pentru un astfel de eveniment. La pretul de doar 45 lei puteti opta pentru buchete „Prima Aniversare”, un cadou de bun venit acasa perfect pentru proaspata mamica. Nu ratati nici buchetele din baloane cu heliu pentru majorat, la doar 85 lei, care pot fi cadoul perfect pentru cineva care implineste varsata de 18 ani sau pot alcatui un decor colorat care sa va transforme petrecerea intr-una de neuitat. Iniferent de ceea ce veti alege, pachetele pot fi modificate in functie de dorintele dumneavoastra.

De asemenea, indiferent de localitatea in care aveti domiciliul, nu ezitati sa comandati produsele dorite, deoarece firma ofera pachete cu livrare oriunde in tara.

Pentru comenzi dispuneti de un formular de comanda pe site-ul  firmei unde va trebui sa mentionati datele solicitate si produsele pe care le doriti. De asemenea, puteti trimite comenzile dumneavoastra la adresa de e-mail contact@baloane-heliu.ro sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0722.247.540,  afisat pe site, pentru orice informatii suplimentare sau solicitari.

Comments are closed