Creare magazin online

Balsam profesional pentru par 

Despre balsamul profesional pentru par 

Balsamul de par este un produs cosmetic recomandat de catre specialistii in tainele hairstyling-ului, care are rolul de a hrani in profunzime parul si de a prelungi efectele benefice pe care le ofera samponul. Adesea, balsamul are un rol regenerant care va refacre structura parului foarte rapid, astfel incat devine moale, stralucitor si matasos. Parul va fi mult mai usor de coafat si de pieptanat. Este un adjuvant in ceea ce priveste firele de par rebele, iar specialistii spun ca nu trebuie sa le dam inalturi de la aceasta regula de ingrijire. Este un produs indispensabil care ajuta la tratarea numeroaselor probleme ale parului. 

Suntem cu toții ocupați și uneori este ușor să săriți câțiva pași în rutina noastră ingrjire a parului pentru a economisi puțin timp. Nu ne spălăm întotdeauna părul, dar când facem, aplicarea unui balsam profesional pentru par pare un pas în plus care doar ne rapeste timpul. Cu toate acestea, hidratarea părului este prea importantă pentru a sari peste ea. 

Beneficii ale balsamului profesional pentru par 

Cel mai evident beneficiu al balsamului este faptul că te ajută să combini mai ușor părul umed, deoarece reduce încurcăturile. Funcționează prin netezirea firelor rebele si prin oferirea unui aspect natural al parului. Cand firele de par cresc, adesea au tendinta de a sta asa cum vor ele, adica in toate partile posibile, numai la locul lor nu. 

aplicarea unui balsam profesional pentru par

Hidratare 

În timp ce șamponul curăță murdăria și ulei din par de asemenea, îndepărtează unele dintre uleiurile naturale ale părului care îl păstrează moale și strălucitor. Balsamul potrivit infuzează umezeala în fiecare fir de păr, pentru a reface ceea ce șamponarea și căldura din instrumentele de coafare și mediul înlăturat. 

Protejare 

Pe măsură ce netezește stratul cuticular al părului, balsamul lasă un strat protector deasupra fiecărui fir, protejându-le împotriva mediului înconjurător și a căldurii de apa fierbinte și instrumente de coafare. Mai puțină deteriorare înseamnă că părul tău va părea mătăsos și lucios.  

Intarire 

Balsamurile consolidate cu întăritori ajută părul să reziste la elemente dure, la aer uscat și la instrumente de styling încălzite, astfel încât părul să pară sănătos și moale. 

Când fiecare fir este acoperit cu un balsam prfesional pentru par hidratant și protector, părul este mai neted și fără frize. Toată lumea are nevoie de balsam, chiar dacă are păr gras sau dacă crede că balsamul ii va incarca părul. Cereți stilistului dvs. să vă recomande cel mai bun produs de hidratare pentru tipul și textura dvs. de păr, folosiți doar cantitatea direcționată și clătiți bine sub apă caldă – nu fierbinte. Persoanele cu părul uscat și cret trebuie să hidrateze parul și mai des, așa că întrebați-l pe stilistul dvs. dacă tratamentele de hidratare profundă sunt potrivite pentru dvs. 

Comments are closed