Creare magazin online

Basculantele sunt foarte utile pentru domeniul constructiilor

Basculantele sunt foarte utile atunci cand ai de transportat dintr-un loc in altul diverse materiale de constructii, folosite pe santier. Pot suporta greutati mari, vitezele de deplasare sunt suficient de mari pentru a ajunge la timp unde este nevoie.

Utilizate si pentru depozitare pe toata perioada transportului de materiale, basculantele au o platforma basculanta spre spate si spre lateral, o cuva basculanta cu pereti ficsi lateral, astfel se poate transporta mai usor nisipul.

Motoarele puternice si rotile rezistente garanteaza o deplasare cat mai simpla pe distante mari. Pentru ca sunt investitii facute pe termen lung, la achizitionarea de basculante este bine sa ne orientam catre firme mari, care au investit in linii de productie si in echipamente moderne, brandurile mari se folosesc si de piese de calitate in constructia basculantelor. S

Siguranta si confortul unor basculante moderne, de calitate, sunt asigurate si de un design adaptat nevoilor celor care lucreaza in constructii. Basculantele se pot deplasa usor atat pe santier, cat si pe sosele, sunt simplu de condus si de reparat.

EVW TRUCKS ofera o gama larga de basculante moderne

La EVW TRUCKS gasiti oricand basculante, produse de marci consacrate din tara si din strainatate, firma este dealer autorizat DAF in Romania asa ca veti putea cumpara si utilaje de constructii cu o calitate superioara si la preturi bune.

Stocurile sunt reinnoite constant, toate basculantele au informatii tehnice pe site, se pot solicita detalii suplimentare despre fiecare model vandut de la consultantii cu experienta. EVW Trucks pune la dispozitie si servicii complete after sales de calitate. La descrierea fiecarei basculante aveti fotografii relevante, descrieri tehnice pe scurt, precum si anul fabricatiei. Se pot compara autovehiculele intre ele, se poate calcula si leasingul si fiiecare client poate cere o oferta de pret direct de pe site.

Cautare rapida pe site si notificari la produse noi pe stoc

Orice utilaj poate fi gasit usor cu ajutorul sectiunii de cautare, sunt disponibile si filtre pentru a gasi modelul dorit in timp util. Pentru a afla mereu cand apar produse noi pe site, puteti sa va abonati via e-mail pentru a fi informati cand apar in stoc vehicule noi. EVW TRUCKS are in permanenta vehicule de calitate, cu performante bune, solutiile de finantare sunt personalizate pentru fiecare client si tip de vehicul. Comenzile se preiau rapid si sunt rezolvate cat mai repede pentru a avea la timp vehiculul dorit. Pentru mai multe informatii despre vehicule si preturi puteti vizita oricand site-ul oficial al firmei.

Comments are closed