Creare magazin online

Baza de machiaj pentru un ten perfect si radiant

Baza de machiaj este o substanta cremoasa, lichida sau sub forma de gel care se aplica inaintea fondului de ten sau a pudrei si care are rolul de a pregati fata pentru un make-up perfect. De ce este mai bine sa se aplice bazele de machiaj inaintea  produselor cosmetice decorative si a fondului de ten? Pentru ca nu este doar o garantie a frumusetii si a sanatatii, ci si o etapa a unui machiaj corect. In special in acele cazuri in care este necesara o mascare eficienta a unor defecte ale pielii, cu care mijloacele tonale conventionale nu pot face fata. Cosmeticele care sunt aplicate peste aceasta baza, se intind mult mai bine si creeaza o tonalitatea a fetei mult mai buna, deoarece baza machiajului aliniaza relieful si culoarea pielii.baza machiaj

Selectarea corecta a bazei pentru machiaj

Ca si un chirurg plastic, baza de machiaj aplicata corect poate schimba conturul fetei, facand-o mai rotunjita sau mai alungita, fara ajutorul bisturiului. Artistii profesionisti de make-up folosesc baze speciale pentru machiaj profesional. Consumatorii obisnuiti au, de asemenea, posibilitatea de a le cumpara din magazinele online. Este mai bine sa folosesti produsele de curatare, tonice si hidratante pentru fata, sustinand sanatatea pielii, inainte de a aplica oricare alt produs cosmetic cu rol decorativ. Chiar si cea mai scumpa baza de machiaj nu inlocuieste produsele de ingrijire ale pielii, deoarece aceasta este creata numai pentru a face ca machiajul sa arate perfect toata ziua. Si sub orice make-up, ar trebui sa existe o piele bine curatata si bine hidratata. Trebuie sa utilizezi intotdeauna produse cosmetice profesionale atat pentru varsta pe care o ai, cat si pentru tipul tau de piele.

Mai presus de toate, trebuie sa utilizezi baza pentru make-up, daca esti proprietara unui tip de piele grasa. Dupa aplicarea cremei de zi, ai nevoie de 20 de minute pentru a aplica pe fata baza pentru machiaj, cu ajutorul unei pensule speciale sau a unui burete. In cazul in care pielea nu reprezinta o problema, baza de machiaj poate inlocui fondul de ten. In timpul iernii, baza de machiaj ar trebui sa fie mai densa si mai putin grasa. Principalul lucru este ca baza tonala sa abordeze tonul natural al fetei. Alege culoarea de care ai nevoie, la lumina zilei, aplicand diferite nuante la locul de convergenta al fetei si gatului. Baza ar trebui sa fie complet in tonul pielii,  nu mai intunecata si nu mai deschisa.

Corecteaza cu atentie culoarea tenului cu ajutorul bazei. Baza cu o tenta galbena mascheaza cercurile intunecate de sub ochi, cea mov indeparteaza tenta galbuie, tonul rozaliu  imbunatateste aspectul tenului, iar tonurile verzui acopera vasele de sange vizibile si roseata.

Textura bazei pentru machiaj

Tipurile de baze pentru machiaj difera ca si structura. Baza transparenta lichida este  ideala pentru pielea tanara si pielea fara defecte. O astfel de textura  a bazei pentru machiaj nu ascunde imperfectiunile pielii, deoarece contine cativa pigmenti. Prin urmare, este potrivita pentru o piele fara defecte vizibile. Baza transparenta lichida netezeste tenul, hidrateaza tenul gras si confera o umbra mata.  Pentru pielea uscata, ai nevoie de o baza cu efect de egalizare, catifelata. Baza de machiaj cremoasa contine o multime de pigmenti si pudra, astfel incat sa fie in masura sa faca un ten neted si sa ascunda pistruii, venele si alte defecte vizibile ale pielii.

Comments are closed