Creare magazin online

Baze pentru machiaj

Majoritatea femeilor incearca sa isi imbunatateasca aspectul cu ajutorul produselor cosmetice decorative, aplicate peste baze pentru machiaj. Chiar si cel mai bun si mai scump remediu tonal nu este usor de aplicat uniform pe piele, mai ales in cazuri de peeling, inflamatie si diverse nereguli, fara a aplica mai inainte o baza pentru machiaj. Tenul este, de asemenea, important: nu toata lumea are o culoare roz pal sau maslinie, ci, cel mai adesea cenusie, galbuie, palida sau cu roseata si pete de varsta, si nu oricine sau orice poate face fata acestor nereguli. Exista o alta problema: in timpul zilei, din cauza caldurii, a ritmului intens al vietii, machiajului care este atat de uniform dimineata, incepe sa se strice. Stralucirea grasimii se face vizibila, fondul de ten s-a sters, iar rezultatul este stresul si indoiala de sine. Make-up artistii profesionisti au folosit de mult timp bazele pentru machiaj in activitatea lor, astfel incat produsele cosmetice se aplica mai uniform, iar machiajul este mult mai durabil. Treptat, bazele pentru machiaj au migrat din saloanele de infrumusetare in dressing-uri pentru femei de diferite varste, care au apreciat aceste produse minunate. 

Ce este baza pentru machiaj si de ce ai nevoie de ea 

Baza pentru machiaj este conceputa pentru a netezi pielea fetei, a masca imperfectiunile sale si a consolida machiajul aplicat. Componentele obligatorii ale tuturor bazelor sunt silicoanele si pigmentii. Primul pentru nivelarea reliefului si al doilea pentru tonul pielii. Multe produse contin suplimentar ingrediente de ingrijire, de exemplu, hidratante sau hranitoare. Adesea este adaugat la ele si SPF pentru a proteja pielea de razele UV. 

Cea mai buna baza pentru machiaj

Baze pentru machiaj – tipuri 

Cea mai buna baza pentru machiaj este cea potrivita pielii tale. Producatorii produc baze pentru machiaj speciale pentru pielea fetei, pleoapelor, buzelor si chiar sprancenelor si genelor. Fiecare dintre aceste produse are propriile obiective si, prin urmare, compozitia este diferita. 

Bazele pentru machiaj pentru fata elimina imperfectiunile pielii, mascand ridurile si neregulile dupa procesele inflamatorii, porii dilatati, retelele vasculare, matifiaza pielea, ajutand-o sa ramana catifelata mai mult timp, elimina luciul gras si face ca machiajul sa reziste mai mult timp. 

Bazele pentru machiaj pentru pleoape fixeaza fardurile, impiedicandu-le sa se adune in pliuri, face ca nuanta fardurilor sa fie mai uniforma si mai saturata. 

Bazele  pentru machiaj pentru  buze au rolul de netezire, completand fisurile si netezind rugozitatea. Buzele devin instant ingrijite, iar rujul se potriveste mai bine pe ele. Iarna, pe vant si vreme rece, baza pentru machiaj este singura modalitate de a face ca rujul stralucitor sa arate ingrijit. Folosind baza, poti umbri conturul buzelor si poti da forma dorita cu un creion. 

Baza pentru machiaj pentru sprancene fixeaza forma, iar pentru gene, face ca rimelul sa se uniformizeaza, sa se mentina mai bine si ofera un volum mult mai vizibil. 

Diferitele produse de baze pentru machiaj  pentru diferite zone ale fetei, nu sunt un capriciu al producatorilor si a marketerilor, ci produse care vor putea oferi baza necesara pentru machiajul diferitelor zone ale fetei si pentru diferite tipuri de piele. 

Comments are closed