Creare magazin online

Becuri cu LED și spoturi: De ce să le alegem în 2017?

Popularitatea tot mai ridicată a becurilor cu LED din ultima perioadă se datorează consumului redus de energie, a rezistenței crescute a acestora în timp și nu în ultimul rând caracterului lor biodegradabil precum și substanțelor curate din care sunt realizate acestea.

Durata de viață pentru un panou leduri și pentru spoturi se situează undeva între 30.000 și 50.000 de ore de funcționare (echivalentul a peste 4-5 ani în condițiile unei exploatări obișnuite) comparativ cu un bec tradițional care arareori depășește 1.000 de ore ca și durată de funcționare.

Economie de energie

Folosind doar becuri cu LED și spoturi, veți putea economisi mai multă energie decât în cazul oricărei altei surse de iluminare convenționale cum ar fi becurile incandescente sau lămpile pe bază de fluor. Un alt aspect ce duce la economii considerabile este rezistența sporită a acestora la șocuri mecanice. Fără filament, acestea sunt practic imposibil de spart din greșeală.

Multifuncționalitate dovedită

Puteți folosi becuri cu LED și spoturi atât pentru iluminarea locuinței proprii cât și a birourilor în care vă desfășurați activitățile. În plus, acestea sunt și o soluție optimă pentru săli de curs, clădiri industriale, spitale, sedii administrative.

Dimensiunea redusă și forma ergonomică  a acestor produse vor determina organizarea eficientă a spațiului prețios din orice încăpere și vor asigura o iluminare corespunzătoare la un unghi de 360 de grade, acoperind astfel toată camera atunci când acestea sunt poziționate în locuri strategice.

Mențiuni importante privind iluminarea cu LED și spoturi

Mulți utilizatori casnici se confruntă frecvent cu unele neclarități și nelămuriri înainte de a se decide să treacă definitiv la un nou sistem de iluminare ce are la bază becuri cu LED și spoturi. De aceea, ne-am propus să enumerăm în continuare unele dintre facilitățile mai puțin cunoscute ale acestora și, în acest mod, să oferim răspunsuri pertinente la astfel de întrebări.

În primul rând, spre deosebire de benzile cu LED ce se găsesc în marile magazine, săli de concerte, instituții, cele mai multe becuri cu LED și spoturi nu necesită existența unui transformator. O dată ce au fost achiziționate, acestea sunt gata de montaj și dețin toate accesoriile necesare.

Puteți instala cu ușurință becuri cu LED și spoturi oriunde aveți nevoie de iluminare. Având același diametru, acestea se potrivesc în soclurile unde ați folosit până acum becuri obișnuite, cu tehnologie incandescentă.  Nu va fi nevoie să interveniți asupra instalației electrice pe care o aveți deja.

Montajul acestora este, de asemenea, foarte ușor de realizat fără  fi nevoie să apelați la personal specializat. Oricine poate instala acum cu ușurință becuri cu LED și  spoturi în locuința proprie.

Funcționalitate ireproșabilă

Dacă vă întrebați  cât de potrivite  sunt aceste becuri cu LED și  spoturi pentru zonele cu umiditate ridicată precum băile sau bucătăriile, trebuie să știți că nu există absolut nicio problemă în acest caz. Cât timp LED-urile nu se află în contact direct cu apa, acestea vor funcționa ireproșabil pentru o perioadă îndelungată de timp,  contribuind cu succes la protejarea bugetului dumneavoastră.

În oferta magazinului led-eco.ro veți găsi unele dintre cele mai moderne si eficiente soluții de iluminare cu becuri LED si spoturi.

Comments are closed