Creare magazin online

Beliema® de la Idelyn® lansează noul gel intim Beliema Pro-Sensitive

Idelyn®, o companie axată pe sănătatea intimă a femeilor, cu un portofoliu complex de produse, lanseaza noul gel pentru igienă intimă zilnică, Beliema Pro-Sensitive.

Conceput să ofere o igienă intimă corespunzătoare pentru pielea cu tendințe de iritare, eczeme și roșeață și recomandat femeilor cu pielea sensibilă, femeilor tinere și celor însărcinate, Beliema Pro-Sensitive completează gama Beliema Expert, compusă din Beliema Expert Gel Intim (oferă o protecție specială împotriva infecțiilor vaginale, fiind recomandat pe termen lung pentru o igienă intimă zilnică), Beliema Expert Crema Intimă (calmează rapid usturimea, mâncărimea și iritația din timpul infecțiilor bacteriene sau a celor cauzate de ciuperci) și Beliema Effect Comprimate Vaginale (tratează infecțiile vaginale bacteriene și candidoza, stopând dezvoltarea bacteriilor și ciupercilor și redând echilibrul microflorei vaginale). Gama intimă Beliema® de la Idelyn® oferă susținerea completă în infecțiile vaginale provocate de Candida și bacterii.

Dezvoltat împreună cu medici ginecologi, Beliema Pro-Sensitive are o formulă pe bază de ingrediente hipoalergenice, fără parfum și coloranți sintetici, ce conține acid lactic – pentru menținerea unui pH optim și pentru protejarea pielii cu tendințe de iritare, alatonina – pentru un efect de curățare și calmare a pielii, pantenol și glicerină – pentru hidratarea pielii. Astfel, formula sa oferă protecție împotriva bacteriilor dăunătoare și apariției unor infecții vaginale.

Noul gel intim Pro-Sensitive completează portofoliul Beliema, fiind o inovație datorită formulei cu ingrediente hipoalergenice special concepută pentru o piele sensibilă, cu tendințe de iritație. Compoziția unică a gelului menține echilibrulul pH-ului vaginal, curăță, calmează și hidratează pielea, Beliema Pro-Sensitive fiind recomandat pentru o igienă intimă zilnică. Beliema continuă să militeze pentru sănătatea intimă a femeilor, cărora le recomandă să trateze cu seriozitate igiena lor intimă și să vorbească deschis cu medicul de specialitate despre problemele vaginale”, a declarat Laura Bîrsan, Brand Manager Idelyn România.

Prin produsele sale făcute să contribuie la starea zilnică de bine, Beliema încurajează femeile să se simtă confortabil în pielea lor recomandându-le, în același timp, să consulte medicul, să vorbească deschis despre sănătatea intimă cu persoanele de specialitate și să se informeze.

Comments are closed