Creare magazin online

Beneficiaza si tu de cuburile de gheata de la IceWorld!

Fabrica de gheata IceWorld a reusit sa isi incante clientii cu cea mai calitativa gheata alimentara disponibila sunt forma de cuburi, un adevarat rasfat al bauturilor alcoolice sau non-alcoolice servite in timpul zilelor sufocante sau folosite pentru a incinge atmosfera din cadrul localurilor de seara! Gama produselor de gheta IceWorld include racoritoarele cuburi de gheata obtinuta din cea mai pura si cristalina apa, trecuta printr-un intreg proces de filtrare si purificare! Daca sunteti in cautarea unor pungi de gheata, la IceWorld gasiti un nou tip de cuburi de gheata cu efecte de fum – cunoscute si sub denumirea de gheata carbonica!

Avantajele cuburilor de gheata IceWorld!


IceWorld produce si furnizeaza cuburi de gheata cu o durata de decongelare in timp de 45 de minute si cu o rezistenta masiva la temperaturi ridicate de pana la 35 de grade Celsius, intrucat calitatea si performanta produselor de gheata reprezinta obiectivul sau. Avantajele pe care IceWorld vi le ofera constau nu numai in cel mai inalt nivel al calitatii cuburilor din gheata, ci si in ofertele de top. Puteti achizitiona pungi de gheata in cantitatati optime pentru a va satisface nevoile pe o perioada indelungata de timp, IceWorld furnizandu-va cuburi de gheata la punga de 2.5 kg sau 5 kg. Oricine foloseste cuburi din gheata pentru a beneficia de un refresh perfect pentru a-i oferi noi surse de energie, iar tipul de gheata folosit de IceWorld merita sa faca parte din alegerile dumneavoastra! Indiferent daca optati pentru cuburile de gheata clasice sau cele carbonice, IceWorld va ofera cele mai avantajoase servicii de achizitionare!

Ofertele de pret pentru cuburi din gheata sunt personalizate!

In functie de cantitatea pe care o veti achizitiona, IceWorld va ofera preturi personalizate, cat si posibilitatea de transport la domiciliu. Daca veti comanda cuburi de gheta in cantitate ce depaseste valoarea de 50 de kg, renumita fabrica de gheata va ofera transport la domiciul, iar in cazul in care aceasta va avea solicitarea pentru municipiul Bucuresti, taxele de livrare vor fi gratuite! Alegeti IceWorld, cel care aduce cinste oricarui pahar cu bautura!

Comments are closed